Skip Navigation Links

Alacağınızı En Kısa Sürede Ödeyeceğiz

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve beraberindeki heyet,Kırıkhan Belediye Başkanlığına seçilen Ayhan Yavuz’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Gündem   A+a-


    HESOB’dan Kırıkhan Belediye Başkanı Yavuz’a tebrik ziyareti

    Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz ve beraberindeki heyet, 30 Mart yerel seçimlerin ardından Kırıkhan Belediye Başkanlığına seçilen Ayhan Yavuz’a tebrik ziyaretinde bulundu.

    Dün Kırıkhan ilçesinde düzenlenen “Bölgesel İstişare Toplantısı” sonrası, esnafla birlikte Kırıkhan Belediyesi’ne giden Başkan Teksöz, Belediye Başkanlığına seçilen Ayhan Yavuz’u kutladı ve “Hayırlı olması” dileğinde bulundu.

    Teksöz, Kırıkhan Belediye Başkanlığına seçilen Ayhan Yavuz’un esnaf çocuğu olduğunu ve esnafın içerisinden geldiğini hatırlatarak, “Başkanımızın Kırıkhan’da esnafa sahip çıkacağına inanıyorum. Bundan da hiçbir şüphem yoktur. Ayrıca Kırıkhan’a da olumlu hizmetler yapacağını ümit ediyoruz. Kendisini kutluyor ve başarılar diliyoruz” dedi.

    Belediye Başkanı Yavuz da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ben bir esnaf çocuğuyum. Esnafımızın sıkıntılarını yakınen bilirim, onlara her zaman yardımcı olacağım. Sadece belediye hizmetleri yapmayacağız, esnafımızın, halkımızın sorunlarına da çözüm konusunda destek olacağız” dedi.

     ESNAFIN 10 MİLYON LİRA ALACAĞINI EN KISA SÜREDE ÖDEYECEĞİZ

    Esnafın Kırıkhan Belediyesi’nden 10 milyon lira alacaklı olduğuna dikkati çeken Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, “Henüz yeni göreve başladım. Belediye’nin borç bilançosunu çıkarmaya çalışıyorum. Bu borçların başında esnafa olan borç geliyor. Bu borcu en kısa sürede ödeyeceğiz. Esnafımızın Belediye’den alacaklı olduğu 10 milyon lira üzerindeki parayı ödeme planı çıkararak, önümüzdeki günlerden itibaren ödemeye başlayacağız. Böylelikle hem esnafımızın bu sorununu çözmüş olacağız, hem de biz belediye olarak başımız dik olacak” diye konuştu.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet