Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Parkomatlar Devrede

İskenderun'da araç trafiğinin yoğun seyrettiği caddelerde bir süredir bakımda olan parkomatlar yeniden devreye alındı.

Gündem   A+a-

İskenderun’da araç trafiğinin yoğun seyrettiği caddelerde bir süredir bakımda olan parkomatlar yeniden devreye alındı. Park eden araç sürücülerinin, 23 Ağustos Pazartesi gününden itibaren ücret ödeyerek alacakları fişlerini araçlarının ön camından okunacak şekilde yerleştirilmeleri istendi.
İskenderun Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Şehit Pamir, Ulu Cami, M.Çakmak ve Kanatlı caddeleri ile Atatürk Bulvarı üzerinde kurulu toplam 35 adet barkotlu otomatik parkomat sistemli cihazların, ana kartlarının bakımdan geçirildiği belirtildi. Cihazların bakım ve onarımının tamamlanarak devreye alınan parkomat cihazlarından fiş alınarak araç parkı uygulamasının, Pazartesi gününden itibaren başlatılacağını duyuruldu.
İskenderun Belediyesi Zabıta Trafik Amirliği ekiplerince uygulama denetiminin de aynı tarihten itibaren başlatılacağı ifade edilen aynı açıklamada, sürücülerin cezalı duruma düşmemek için fiş almaları konusunda uyarıldı. Açıklamada, sürücülerin aldıkları fişi, araçlarının ön camından okunacak şekilde yerleştirmeleri istendi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar