Skip Navigation Links

Büyükşehir’i Ak Parti Yönetecek

Hatay büyük şehir belediye başkan adayı Sadullah Ergin Hatay seçimlerine itirazlarının devam ettiğini ve Allah’ın izni ile büyük şehiride AK Partinin

Gündem   A+a-


Sadullah Ergin AK Parti Olarak İtirazımız devam... paylaşan: 8gunhaber

 

    AK Parti Hatay büyük şehir belediye başkan adayı ve adalet eski bakanı Sadullah Ergin İskenderun’da seçimi kazanan Belediye başkanı Seyfi Dingil’i tebrik etmek için İskenderun’a geldi. İskenderun belediye meclis salonunda bir konuşma yapan Sadullah Ergin AK Partinin Hatay’ın 15 ilçesinden 11 ini aldığını ve , Büyükşehir Meclis'inn 87 üyesinin en az 50 tanesinin AK partili üyelerden oluştuğuna dikkat çekti.Ak Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu'nun da bulunduğu ziyarette Sadullah Ergin şöyle konuştu. Ak Parti Belediye Başkanımız Seyfi Dingil' bize güvenerek İskenderun halkına sözler vermiştir. Ankara olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız elbette ama Allahın izni ile Hatay büyük şehir olarakta elimizden geleni yapacağız çünkü inşallah Hatay büyük şehiride AK Parti yönetecektir” dedi.

 


 

    Ak Parti olarak itirazlarının devam ettiğini ifade eden Ergin şunları söyledi

    “2009'a göre 8,1 puanlık artış sağladı Hatay teşkilatları kurulduğu günden bu yana maksimum oyu bu seçimde aldık. Büyükşehirde CHP 3 bin 889 oy önde gözüküyor, 0.5-0.6 gibi oy önde gözüküyor. Akşam saat 16.30-17.00 arasında sandıklara gelmeyenlerin yerine kullanılmış bir tane haram oyumuz yok. İtirazlar seçim kurulları tarafından incelenmektedir bizlerde bekliyoruz” dedi.

 

 

 

 


Büyükşehir’i Ak Parti Yönetecek videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet