Skip Navigation Links

İtirazımız red edildi!..

CHPİskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, İskenderun Belediye Başkanlığı ile ilgili İlçe Seçim Kuruluna CHP’nin yaptığı itirazın da ret edildiğini açı

Politika   A+a-


Süleyman Uyar İtirazımız rededildi 8gunhaber... paylaşan: 8gunhaber

 

    Geride bıraktığımız 30 Mart 2014 yerel seçimlerini değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, İskenderun Belediye Başkanlığı ile ilgili İlçe Seçim Kuruluna CHP’nin yaptığı itirazın da ret edildiğini açıkladı.

   “Ak Parti Başarılı Oldu!..”

    Ak Parti’nin İskenderun’da seçimi kazanmak adına beldeleri Büyükşehir yasası ile İskenderun’a bağladığını savunan Süleyman Uyar, “başarılı oldular” dedi. İlçe Seçim Kurulunca ret edilen itirazlarını İl Seçim Kuruluna avukatlar aracılığı ile yapmaya hazırlandıklarını söyleyen Uyar; “Geride bıraktığımız 30 Mart 2014 seçimleri İskenderun’da bizler CHP olarak merkez de çok başarılı bir sonuç aldık. İskenderun’da Belediye Başkanımız Dr. Yusuf Civelek’in yaptığı hizmetler kabul gördü. Esnafta çok memnundu… Zaten İskenderun içinde 11 bin oy farkı yakaladık. Ama maalesef Büyükşehir yasası ile birlikte İskenderun’a bağlanan 5 belde ve 11 köy dengeleri alt üst etti. AKP seçim kazanmak için bu yola başvurmuştu başarılı da oldu. Bizler CHP olarak belde ve köylerde geriye düştük. Dolayısıyla bizler 3 bin oy farkla seçimi kaybettik. Seçimi kazanan Seyfi Dingil’e de başarılar diliyorum. Biz bize ulaşan sandık tutanakları ile ilçe seçim kurulunda ki neticeler bazı yerlerde birbirlerini tutmadı. Bu arada 4500’eyakın oy geçersiz sayıldı. Bizler de ilçe seçim kuruluna itiraz da bulunduk. Bu itirazımız da ret edildi. Şimdi ise itirazımızı il’e taşımayı düşünüyoruz avukat arkadaşlarımız bunun için çalışma içerisindeler” açıklamasına yer verdi.

 


 

 


İtirazımız red edildi!.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet