Skip Navigation Links

İşimiz Zor Ama Sevdamız Büyük…

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 30 Mart sonrası mutluluğunu Karaağaç mahallesinde düzenlenen kutlamalarda vatandaşlarla paylaştı.

Politika   A+a-


Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha karaağaç ta... paylaşan: 8gunhaber

 

    Belediye Başkanı Nazım Culha, Türkiye’nin ilçe bazında Türkiye’nin ikinci büyük coğrafyası Arsuz’da kazandığı seçimin ardından verdiği ilk mesaj oldukça anlamlıydı..

    İşimiz Zor Ama Sevdamız Büyük…

     Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 30 Mart sonrası mutluluğunu Karaağaç mahallesinde düzenlenen kutlamalarda vatandaşlarla paylaştı.

    Vatandaşların havai fişekler ve meşalelerle kutladıkları Arsuz Belediye Başkanlığı zaferi, İskenderun ve Arsuz’un gururu şair Fuat İnan’ın beste ve güftesini yaptığı “Nazım Culha’dan halkına teşekkür” şarkısıyla coşku ikiye katlandı.

    Binlerce vatandaşın katıldığı kutlamalara Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Hatay İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Doğan, Arsuz İlçe Başkanı Avukat Faik Çekin, meclis üyeleri ile parti yöneticileri katıldı.

 


 

   Milletvekili Mevlüt Dudu’nun seçim sonrası itirazlar ve oyların güvenliği konusundaki çalışmalar nedeniyle oldukça yorgun olduğu gözlenen kutlamalarda vatandaşın coşkusu bir an bile bitmedi.

    Büyükşehir ve Arsuz başta olmak üzere verilen desteğe teşekkür eden Milletvekili Mevlüt Dudu, büyükşehirde elde edilen başarıyı da övdü.

    Arsuz Belediye Başkanlığı’nı 23 meclis üyeliğiyle kazanarak Türkiye rekorlarından birine imza atan Belediye Başkanı Nazım Culha, seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi nedeniyle büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, verilen desteğe teşekkür ederken, “İşimiz zor ama sevdamız büyük” diyerek omuzlarındaki yükün ağırlığını başı dik ve alnı açık bir şekilde kaldıracağına olan inancına vurgu yaptı.

     Havai fişekler ve söylenen şarkılarla yapılan kutlamalarda halkına verdikleri destekten dolayı şükranlarını sunarken, oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı olarak hizmet vereceklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Nazım Culha’nın oldukça mutlu olduğu gözlendi.

 

 


İşimiz Zor Ama Sevdamız Büyük… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet