Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP – MHP Adliye’de Nöbet Tutuyor

CHP İskenderun İlçe Teşkilatı ile MHP İlçe Teşkilatı İskenderun Adliyesinde ‘seçimlerin yeniden yapılması yönünde’ itirazda bulundular.

Politika   A+a-


İskenderun CHP ve MHP Teşkilatı seçimlere... paylaşan: 8gunhaber

 

    30 Mart 2014 yerel seçimlerinde şaibe olduğunu iddia eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Teşkilatı ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı İskenderun Adliyesinde ‘seçimlerin yeniden yapılması yönünde’ itirazda bulundular.

    CHP – MHP Adliye’de Nöbet Tutuyor

    İskenderun Adliye Sarayı önünde toplanan çok sayıda partili, akşam ilerleyen saatlere kadar itirazlarına verilecek cevabı beklediler. CHP İskenderun İlçe Başkanı Dr. Süleyman Uyar ile MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’de Adliye Sarayına gelerek itiraz dilekçelerini Yüksek Seçim Kuruluna sundular.

    “Bizim Sandık Sayımız İle İlçe Seçim Kurulunun Sayısı Tutmuyor”

    Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar, İskenderun Belediyesi için yapılan oylamalar da 1500 iptal oyun olduğunu ve bunun için de itirazda bulunduklarını söyledi. Kendilerine gelen sandık sayısı ile İlçe Seçim Kurulunun sandık sayısının birbirini tutmadığını ifade eden Uyar; “1500 iptal oyu var. Bize gelen sandık sayısı ile ilçe seçim kurulunun sandık sayısı birbirine tutmuyor. İlçe seçim kurulunun yanıt vermesini bekliyoruz. MHP’de itiraz etti. AKP’de büyükşehir için itiraz da bulundu. Bu seçimin şaibeli olduğunu algılıyoruz. Bundan sonra kim gelirse gelsin inandırıcı olmayacaktır” açıklamasına yer verdi. İskenderun’da ki birçok oy pusulasında MHP’nin amblemi ve isminin olmadığını söyleyen MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’de İlçe Seçim Kurulunun açıkladığı sonuçların pek inandırıcı olmadığını söyledi.

 



 


CHP – MHP Adliye’de Nöbet Tutuyor  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş