Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSKENDERUN YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Uzun zamandır beklenen yerel seçimler sonucunda İskenderun yeni başkanını seçti.

Gündem   A+a-


İskenderun un yeni belediye başkanı Seyfi... paylaşan: 8gunhaber

 

 AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İskenderun’un makûs tarihine son vererek yeni bir dönemin kapısını açtı. Sonucu merakla beklenen İskenderun Belediye Başkanlığı seçim sonuçları seçim gecesi gece geç saatlerde belli oldu.

  

 

 Seyfi Dingil, 52 bin 883 oy alarak yeni İskenderun’un yeni başkanı seçilen Seyfi Dingil, seçim sonucunu parti binasında aldı. Haberin duyulmasın ardından, ilçe teşkilatına akın eden partililer Seyfi Dingil’i tebrik ederek sevgi gösterilerinde bulundular.

 

 
 

 

İLÇE BİNASI BAYRAM YERİNE DÖNDÜ

 

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı adeta bayram yerine döndü. Seyfi Dingil, omuzlara alınırken, ortaya çıkan tablo görülmeye değerdi. Seyfi Dingil, ilçe binasında tek tek tebrikleri kabul ederken, kendisiyle birlikte bu sevinci yaşayan partililere ilk açıklamasını yaptı.

 

 

SEÇİMLER HAYIRLI UĞURLU OLSUN

 

 

Parti balkonundan partililere ve vatandaşlara seslenen Seyfi Dingil,”İskenderun’un uzun yıllar sonra iktidarla buluştu. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Centilmence bir seçim yaşadık. Bundan sonra hizmet zamanı. İskenderun’u ortak akıl yöneteceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Belediyenin kapısı herkese açık olacak. Herkesi kucaklayağız. İskenderun’da sosyal belediyecilik nasıl yapılır herkese görecek. Her zaferin bir emeği vardır. Bu seçimin kazanılmasında emeği bulunan herkese teşekkür ederim”dedi.

 
 
İSKENDERUN  YENİ BAŞKANINI SEÇTİ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
HATİCE GEDEMEN 1 Nisan 2014 Salı
şükür kavuşturana tüm İskenderun'un bayramı kutlu olsun Başkanım çok işiniz var bu ilçe yıllardır nelere hasret dilerim bu hasreti bitirirsiniz hayırlı olsun inşallah
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş