Skip Navigation Links

İsmail Gökpınar'a Teftiş Sonrası Teşekkür Belgesi

Hatay'ın İskenderun İlçesine bağlı Gökmeydan Belediyesi'nde Başkan Necim Bozkurt ve müdürlerinin gayretli çalışmaları büyük takdir topluyor.

Gündem   A+a-

İsmail Gökpınar’a Teftiş Sonrası Teşekkür Belgesi
 
Hatay’ın İskenderun İlçesine bağlı Gökmeydan Belediyesi’nde Başkan Necim Bozkurt ve müdürlerinin gayretli çalışmaları büyük takdir topluyor. Gökmeydan Belediyesi’nin çalışkan müdürü İsmail Gökpınar’a İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Kemal Liman tarafından verilenTeşekkür Belgesi ise istisnai bir durum olarak yorumlandı.
Geçtiğimiz haftalarda tüm belediyelerin İçişleri Bakanlığı denetiminden geçtiği sırada, bir çok belediyenin idari personeli ecel terleri dökerken, Gökmeydan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü, Yazı İşleri Müdür Vekilliği ve de nikah memurluğu gibi üç önemli görevi bir arada yürüten İsmail Gökpınar, denetim sonunda teşekkür belgesiyle taltif edildi.
İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Kemal Liman tarafından denetim sonrasında verilen Teşekkür Belgesi’nde “Mevzuatı takip ve uygulamadaki gayretiniz, başarılı çalışmalarınız ve denetim sürecince yardım ve gayretlerinizden dolayı teşekkür eder, Başarılarınızın devamını dilerim.” Ifadesi yer aldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet