Skip Navigation Links

Bölge birincisi olan Çiftçinin hedefi Türkiye şampiyonu olmak

İskenderun Müftülüğü'ne bağlı Kemal Seher Özkan Kur'an kursu'nda eğitim gören Cemile Çiftçi Şanlıurfa'da düzenlenen Kur'an-ı kerim okuma yarışmasında

Gündem   A+a-

 
Bölge birincisi olan Çiftçinin hedefi Türkiye şampiyonu olmak
 
İskenderun Müftülüğü’ne bağlı Kemal Seher Özkan Kur’an kursu’nda eğitim gören Cemile Çiftçi Şanlıurfa’da düzenlenen Kur’an-ı kerim okuma yarışmasında bölge birinciliğini elde etti.
Antakya merkezde düzenlenen Kur’an-ı kerimi yüzünden okuma yarışmasında tüm ilçeler arasında birinciliği elde eden Cemile Çitçi 23 Mayıs tarihinde Şanlıurfa’da düzenlenen bölge yarışmasında da kende sesi ile okuduğu Kur’an-ı kerim yarışmasında birinciliği elde ederek, Ankara’da yapılacak olan Türkiye yarı finallarine katılmaya hak kazandı.
 
İskenderun müftüsü Hamdi kavillioğlu makamında bölge birincisi olan öğrenci ve öğretmenlerini kabul ederek tebriklerini ilete ve bölge şampiyonu olan öğrenciyi altın, sve çeşitle hediyelerle ödüllendirdi.
 
İskenderun müftüsü Hamdi Kavillioğlu yaptığı açıklamasında, Hatay birincili olduktan sonra 23 Mayıs tarihinde Şanlıurfa’da Gaziantep, Osmaniye, Adana, Adıyaman, Şanırfa gibi büyük iller arasında yarışmaya katılan ve bölge birincisi olan kardeşimizi ve onları yetiştiren öğretmenleri kutluyoruz” dedi.
 
Bölge birincisi olan ve Ankara’da Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazanan cemile Çiftçi ise, Kur’an-ı kerimi okumak için çok çalışılması gerektiğini, Arapçanın zengin bir dile sehip olduğu için sürekli telafuz edilmesi ve okunması gerektiğine vurgu yaparak, “Amacım önce Ankara’da da başarılı olmak ve Türkiye şampiyonasına katılarak Türkiye birincisi olmaktır. Bu bağlamda çalışmalarımı sürdürüyorum. Bana destek veren öğretmenlerimize de sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet