Skip Navigation Links

Kurşun Yağdırdı

İskenderun'da kendi kızlarına cinsel istismar suçlaması nedeniyle bunalıma giren bir kişi eski eşine ve babasına kurşun yağdırdı.

Gündem   A+a-

İskenderun'da kendi kızlarına cinsel istismar suçlaması nedeniyle bunalıma giren bir kişi eski eşine ve babasına kurşun yağdırdı.
Saldırgan Hilmi Ölmez "pişman olup olmadığıma anadolu kültürü karar versin"dedi.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde üzerine cinsel istismar suçlaması atılması nedeniyle bunalıma girerek eski eşini ve kayınpederine kurşun yağdırdı.

Alınan bilgiye göre olay Sakarya mahallesi 390 teksim 2 sokakta meydana geldi.
İki evli olduğu iddia edilen Hilmi Ölmez’in resmi evlilik yaptığı ilk eşi Adeviye Ölmez babasının evine yerleşerek boşanma davası açtı. İlk eşinden iki kızı bulunan Hilmi Ölmez iddialara göre kendi kızlarına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla eşi tarafından savcılığa şikayet edildi. Cinsel istismar suçlamasıyla yargılanmaya başlayan ve psikolojik bunalıma giren Hilmi Ölmez kayınpederinin Sakarya mahallesindeki evine giderek mahkemelik olduğu eşi Adeviye Ölmez ve kayınpederi Kadir Çolak’a kurşun yağdırdı.


Boğuşmanın da yaşandığı olay sırasında Hilmi Ölmez kendi tabancasından çıkan kurşunla yaralandı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine giden polis Hilmi Ölmez’i göz altına alarak tedavi için hastaneye götürürken ağır yaralanan Kadir Çolak (65) ve Adeliye Ölmez ambulansla İskenderun Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hilmi Ölmez hastaneye getirilirken gazetecileri “eski eşim ve şimdiki eşim iki kızımı kandırdılar üzerime cinsel istismar suçu attılar. Bu suçlama ile yargılandım psikolojim bozuldu bunalıma girdim ve vurdum. Pişmanmısınız diye soracak olursanız buna Anadolu kültürümüz karar versin” dedi. Polis evde yaptığı incelemede bir adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda boş kovan buldu. Ölmez çiftinin bir süredir mahkemelik oldukları ve ayrı yaşadıkları belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet