Skip Navigation Links

Sabit Eren Ve Osman Tufan'a Teşekkür Ziyareti

Hassa'da eğitimi yaptıkları katkılarından dolayı Hayırsever İşadamları Osman Tufan ve Sabit Eren'e Hassalılar teşekkür ziyaretinde bulundular.

Gündem   A+a-

 
Sabit Eren Ve Osman Tufan’a Teşekkür Ziyareti
Hassa’da eğitimi yaptıkları katkılarından dolayı Hayırsever İşadamları Osman Tufan ve Sabit Eren’e Hassalılar teşekkür ziyaretinde bulundular.
Hassa Aşağı Karafakılı Muhtarı Bestami Bereket,Yukarı Karafakılı Muhtarı Ahmet AY ve Dedemli Muhtarı Mesut Çamcı ,ve İskenderun Hassalılar Derneği Yönetim Kurulu Hayırsever İşadamları Osman Tufan ve Sabit Eren’i çalışma Ofisinde ziyaret ederek, ,Hassa’ya özgü Çam Bardağı hediye ettiler.
Annesi Güler EREN adına Hassa’ya on derslikli ana okulu yaptıran Hayırsever İşadamı Sabit EREN ve Hassa’daki okullara kitap ,giysi ve fotokopi makinesi hediye eden Hayırsever İşadamı Osman TUFAN ,yapılan ziyaretten ve hediye edilen “Çam Bardağından oldukça memnun olduklarını ifade ettiler. Her iki iş adamı yaptığı açıklamalarda;
Hassa’nın misafirperverliğini unutmadıkları, saf ve temiz insan profilini takdir ettiklerini belirterek, Hassa’ya hizmetlerinin ve yardımlarının devam edeceğin belirttiler. Eski cezaevi yerine yapılan anaokulun büyük önem taşıdığı ifade eden İş Adamı Sabit EREN,” mahkumların çığlıklarını minik çocuklarımızın cıvıltıları bastırmıştır .” Dedi.Hayırsever işadamlarımızı Hassa’ya yatırım yapmaya davet etti.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet