Skip Navigation Links

Büyük Arsuz Mitinginde Karnaval Coşkusu

Karaağaç’tan Kale’ye Binler Nazım Culha ile Yürüdü..

Politika   A+a-

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, 30 Mart zaferine saatler kala Karaağaç’tan Kale’ye kadar uzanan yüzlerce aracın katıldığı bir konvoy ve peşinden de müthiş bir gövde gösterisine dönüşen miting yaptı.

Yaklaşık bin aracın katıldığı konvoy saat 10.00’da başladı ve 15.00’da Arsuz Devlet Demir Yolları yanında buluna fuar alanında son buldu.

Bin araç ve binlerce kişinin katıldığı konvoya sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar, Nazım Culha’ya olan güven ve sevgilerini bir kez daha gösterdiler.

Konvoyun geçişi sırasında ise ellerinde CHP bayrakları, çiçekler ve nazara karşı puhurlarla yol üzerinde bekleyen vatandaşların destek görüntüleri görülmeğe değerdi.

Baş tarafı Arsuz Gökmeydan’da son aracın ise henüz Karaağaç’ta olduğu araç konvoyunun sonunda binlerce kişiye seslenen Nazım Culha, Arsuz’un geleceğini en doğru bir şekilde planlayacaklarını belirterek, verilen desteğe sonsuz teşekkür ettiğini söyledi.

Arsuz’u halkla birlikte el ele yürütmek kararlılığını yineleyen Culha, Arsuz ilçesinde bölücülük yapmak gayretlerinin ise boşa çıktığını söyledi.

Arsuz’un bir bütün olarak kucaklandığı ve bu şekilde hizmet edileceğini belirten Nazım Culha, Arsuz’dan rekor oy beklentisini gür bir sesle dillendirdi.

Karaağaç’tan Kale’ye binlerce kişinin bağrına bastığı Nazım Culha iktidar öncesi son mesajlarını verirken, CHP Arsuz İlçe Bşakanı Faik Çekin, basın yoluyla yapılan iftira kampanyasını kınadı.

Projeleri yarıştırmak yerine iftira yöntemiyle CHP’ye zarar vermek gayretini kınayan Avukat Faik Çekin, Arsuz’luların sandıkta en doğru kararı vereceğine olan inancını ifade etti.

Büyük Arsuz Mitinginde Karnaval Coşkusu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet