Skip Navigation Links

İhale ve İhanet!”

BBP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nevin Zeytineli, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini (İGC) ziyaret ederek basın mensuplarının sorularını ceva

Politika   A+a-


Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nevin... paylaşan: 8gunhaber

 

    Zeytineli’ne BBP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Arslan’da eşlik etti. Adalet Eski Bakanı Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in çirkin siyaset yaptığını savunan BBP ) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nevin Zeytineli, Ergin’in devletin projelerini sahiplendiğini iddia etti.

    “Yeme, Yedirme, Çalış”

    Belediyeleri boşaltmanın en büyük yolunun ihale ve ihanet olduğuna dikkat çeken BBP ) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nevin Zeytineli; “Bizler ilk defa Hatay olarak Büyükşehir Belediyesi olacağız. Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in bahsettiği Amanos Tüneli Projesi, devlet projesinden çıkan ihaleler ile yapılacak projelerdir. Bunu kendisi çok iyi biliyor. Yani Hatay Büyükşehir Belediyesinin bütçesi Amanos Tüneli gibi devasa projelerin bütçesini karşılamaz. Ama maalesef kirlenmiş bir siyaset… devletin projelerini kendi projeleri gibi sahipleniyorlar. Bizim Büyük Birlik Partisi olarak çılgın tek bir projemiz var. O da ‘Yeme, Yedirme Çalış’. Şimdiye kadar hiçbir belediye yönetimi bu projeyi uygulayamamıştır. Hiçbir belediye başkanı da bu projeyi hayata geçirmeye cesaret edemez. Çünkü belediye meclis üyeleri belediyenin kasası milletin kasası gibi görmüyor. Belediye kasalarını boşaltmanın en büyük yolu ihale ve ihanetten geçer. İskenderun’da değişen bir şey yok. Hatay’ın genelinde değişen bir şey yok. Dışarıya gittiğim de Hatay’ın bu köy görüntüsünden utanıyorum. Bizi sormak istiyorsanız. Bizim BBP olarak 20 ilçe 1 il belediyemiz var. Sivas belediyesi 3 dönem yapılmayan hizmeti 1 yılda yapmıştır. Trilyonlarca borçla aldığımız belediyeyi borçsuz duruma getirdik” açıklamasına yer verdi.

 

 

 

 


 


İhale ve İhanet!” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet