Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSPATLASINLAR İSTİFA EDERİM

MHP Yayladağı Belediye Başkan Adayı M. Kemal Dağıstanlı hakkındaki İddialara yanıt verdi.

Gündem   A+a-

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Yayladağı İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kemal Dağıstanlı Hatay Fm’de Ayhan Gümüşsoy’un sunduğu “Seçime Doğru” programında kendisi ile ilgili bazı iddialara yanıt verirken, Suriye uçağının düşürüldüğü bölgedeki son gelişmeleri anlattı.

 

 adayı Lütfü Savaş ile de Sayın Ergin ile de aynı kulvarlarda olduğumuz için arkadaşız. Bütün siyasi partilerle eşit mesafedeyim. MHP bana ne kadar yakın ise AKP’de CHP’de, Saadet de o kadar yakındır.

 

CHP adayı Lütfü Savaş'ın elini tutup kaldırdığınız ama MHP adayı Mete Aslan’ın elini kaldırmamışsınız? Bu CHP’ye destek vermek anlamına gelmez mi iddialarına Dağıstanlı, “Mete Aslanın elini havaya kaldırmaktan ziyade elini öperim. Kim görmüş Lütfü Savaşın elini kaldırdığımı? Belki geçmişte şöyle olmuş olabilir bir açılışta Bakan’da kim gelirse gelsin açılışta elimizi tutuşturup kaldırtmış olabilirler ama ben kimsenin elini kaldırmadım. Yok, efendim Lütfü Savaş ile posterlerimiz yan yanaymış. Akp ile de seçim büromuz yan yanadır. Hatta bayraklarımız sarmaş dolaş olmuş. Bu kadar küçük politika yaparak günlük siyaset yapmayalım.

 

Lütfü Savaş’ın polis tomasına su vermediği gibi, sizi de arayarak sende su verme dediği iddialarına, “Allah şahit ki böyle bir arama olmadı. 50 km mesafedeki Yayladağı’ndan mı alacaklar? Böyle bir arama olmadı.

 

Suriye uçağının Yayladağı sınırında düşürülmesinden sonra Suriye’deki son durum halk tedirgin mi sorusuna Dağıstanlı, “Türkiye’de her şey deneme yanılma yoluyla öğreniliyor bu işin teoriği yok. O vesileyle sınırdaki halk film izler gibi izliyor. Yarın Allah göstermesin üzerimize bir saldırı gelirse ancak o zaman işin ciddiyetine varılır. Almanya’da bu savaş yaşansaydı, Hollandalı Polonyalı Danimarkalı, Fransız’ı İsviçrelisi kendi halkını savaş bölgesinden çekerdi. Bizde böyle bir şey yok. Güvenlik sorunu her şey ortadadır ama Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ülkenin bekası adına yapılması gerekeni yapıyor.

 

AKP adayı için asker kaçağı olduğunu iddia etmişsiniz sorusuna Dağıstanlı, “o iddia bana ait değil Hatay’da bir gazeteye ait. Ama bahsedilen adayın askerlik yapamayacağına dair rapor aldığını biliyorum. Bu konunun muhatabı iddiayı ortaya atan gazetedir. Adayın da kendisine sorun muhatabı ben değilim” dedi.

 

Son olarak bugüne kadar Yayladağı’nda yaptıklarından bahseden Dağıstanlı Hatay’ın en büyük semt pazarını yaptık. Ben geldiğimde belediyenin borçları vardı kapattım. Şuan ne iller bankasına ne de halk bankasına filan bir borcum yok. Bundan sonra ilk yapacağım şey Yayladağı’nda sanayicilerimiz için sanayi bölgesi yapmak olacak diyerek projelerinden bahsetti.

 

 

 

değil�{ leP�-Hq.ına projeler Saadet Partisindedir. Ülkemizin en dürüst kadroları bizdedir. Hayal satarak duygularınızı istismar etmiyoruz. Yandaş ve candaşın kayrılmadığı, rüşvet ve yolsuzluğun olmadığı, hizmetin herkese eşit götürüldüğü, haklının hakkını aldığı bir yönetim vaat ediyoruz. Karşımızda denenmiş, yıpranmış ve siyasi ömrünü tamamlamış adaylar var. Gelin bu seçimde denenmemişi deneyin, Saadeti seçin” dedi.

VİCDANINIZIN, GÖNLÜNÜZÜN SESİNE KULAK VERİN

 

Oy vekâlettir diyen Çalışkan “Bir yere gitseniz emanetlerinizi en güvendiğiniz kişiye vekâlet verirsiniz. O yüzden belediye başkanlarını da seçerken güvendiğiniz kişilere emanet edin. Gönlüm sizde diyenlere de gönlünüzle gövdeniz bir yerde olsun. Vicdanınızın, gönlünüzün sesine kulak verin. Oy verdiğiniz kişi ya da partilerin icraatlarında vicdanen kime verirseniz rahata ederseniz ona verin. Vicdanınızla hareket edin Saadet’e de bu ülkede ihtiyaç vardır. Sizin desteğinizle bu mümkün olur. Saadet ana kucağı baba ocağıdır. Sizin oylarınızla bu ocak tüter. AKP’nin alacağı 3 puan aşağı yukarı oy kendinse faydası yoktur. Saadet için çok önemlidir. Burası da var olmayı sürdürmelidir. Ülke menfaati içinde saadet mutlaka olmalı çünkü en doğru icraatları yapıyoruz yanlışlıkları da doğru bir şekilde uyarıyoruz. Saadetliler Belediyecilikte ibadet aşkıyla çalışır. Kul hakkına dikkat eder. Kuruşunu yemediği gibi yedirmez” diye konuştu.

 

Çalışkan daha sonra projelerini anlattıktan sonra iktidara ilginç bir göndermede bulundu.

 

"Maaşları ödeyemeyiz bak" dedik, Irak'ı hallettik!

"Van Minıts" dedik, Filistin'i hallettik!

“Parmakları havaya kaldırdık, Mısır'ı hallettik!

"Esed zalimdir" dedik, Suriyeyi hallettik!

"Şehitlerimizin kanı yerde kalmaz" dedik, Mavi Marmara'yı hallettik!

“Salya sümük ağladık, Arakan'ı hallettik! şeklinde göndermeli bir şiir okudu.

 

Son olarak Çalışkan “Seçimlerin ülkemiz milletimiz İslam âlemi için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Konuşmalarımın tümü şahısları rencide etmeye yönelik değil; durum değerlendirmesi, ülkenin fotoğrafını çekmek içindi. Söylediklerimde yine de birilerini kırdıysam peşinen özür diliyorum” dedi.

 

 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş