Skip Navigation Links

Şehir Merkezinde ‘Aslan’ ve ‘Gül’

MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan ve MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül İskenderun’da esnaf ve sivil toplum örgütler

Politika   A+a-

 

   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan ve MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimlerine sayılı günler kala el ele verip İskenderun’da esnaf ve sivil toplum örgütleri ile bir araya geldiler. İskenderun Dr. Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Aslan ve Gül’e esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Evimiz Süpürge Derneği ve Ayna Kültür Derneğine de ziyarette bulunan MHP yönetimi, dernek yönetimi tarafından kapıda karşılandılar.

 

    “Sokaklar Karanlık, Kötü!”

    Gerçekleşen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Evimiz Süpürge Derneği Başkanı Ayşe Figen Arlı, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin sükûnet içerisinde geçmesini temenni edip MHP yönetimine başarılar diledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Sokaklar karanlık, sokaklar kötü!’ sözüne değinen MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Türk milletinin artık bulunmuş olduğu karanlık sokaklardan kurtarılması gerektiğine dikkat çekti. Bilhassa gençlerin karanlık sokaklardan kurtarılması gerektiğini savunan İbrahim Gül; “İskenderun’da uyuşturucu kullanımının ilkokul seviyesine düştüğünü düşünür isek gençlerimizi sosyal hayatın içerisinde bulunduracak olan sizin gibi birçok derneğe ihtiyacımız var. Gençlerimizin sanatsal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayıp onları aramıza alarak büyük bir aile olmalıyız. İnanıyorum ki bu şekilde gençlerimizin kötü gidişatına bir şekilde dur diyebileceğiz” dedi.

    “Sizlere İhtiyacımız Var”

    Gezi parkı olaylarında gençlerin amaçlarının saptırıldığını ifade eden MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül; “işte bu tip durumlarda sosyal aktivitesi geniş olan birçok derneğe ihtiyaç bulunmaktadır. Gençlerimizi toplumun amacına yönelik yetiştirilmesi gerekmektedir” şeklinde konuştu. Berkin Elvan’ın ölümü üzerine de konuşan Gül; “Başbakan Berkin Elvan’a terörist dedi. Bir yandan askerimize katleden terörist başına Sayın dedi. Aslında bu durumum şu anda Türkiye’nin içerisinde bulunduğu durumu özetlemektedir” diye konuştu.

 


Şehir Merkezinde ‘Aslan’ ve ‘Gül’  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet