Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AK Parti mitinginde Bülent Arınç Rüzgarı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı önünde düzenlenen ve İzzet Yıldızhan'ın konser verdiği mitinge katıldı.

Gündem   A+a-

 

    Mitinge ayrıca Adalet eski bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sadullah Ergin,AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil,AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar,Hacı Bayram Türkoğlu,Mehmet Öntürk,AK Parti İlçe başkanı İbrahim Yaran,AK Parti yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

    Açılış konuşması yapan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran "Bugün burada İskenderun Belediyesi'nin 30 Mart ta inşallah AK Partili yapılışının nişan törenini yapıyoruz dedi.

    Daha sonra söz alan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil" Artık yeter.40 Yıldan bu yan bu kentin üzerinde oynanan kara bulutları dağıtacağız dedi.

   Adalet eski bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ise "3 gün kaldı sabredin Allah'ın izniyle İskenderun'un evladı Seyfi Dingil 3 gün sonra başkanımız dedi.

    Alıkşlarla söz alan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yaptığı konuşmada gündemi değerlendirdi. Arınç, 2002'den bu yana AK Parti hükümetini yıkmak için mücadele verdiklerini belirterek, "Bu hükümetin birkaç sene içerisinde çekip gideceğini düşünmüşlerdi.

    Şimdi bu seçimde bize diz çöktürmek için, bizi başarısız kılmak için Tayyip Erdoğan Başbakanımızı mahcup etmek için en çirkin bir yola başvurdular" diyen Arınç, konuşmasını şöyle sürdürdü

   Meclis'te şu anda bin küsur fezleke olduğunu belirten Arınç, konuşmasını şöyle sonlandırdı:

 

 

 


AK Parti mitinginde Bülent Arınç Rüzgarı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar