Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AK PARTİ’DEN KARAYILAN’DA ÇOŞKULU MİTİNG

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mitinglerini sürdüren AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, Karayılan’da coşkulu bir miting ger

Gündem   A+a-

 

Binlerce KarayılanSeyfi Dingil’i belde binası önünde meşale gösterileri ve havai fişeklerle coşku içinde karşıladı.

 

KARAYILAN’DA SONUÇ ŞİMDİDEN BELLİ

 

Meydanı dolduran vatandaşlara hitap eden Seyfi Dingil,”Karayılan bizim en çok önem verdiğimiz bir bölge. AK PARTİ burada açık ara önde çıkacak. Bu coşku gösteriyor ki burada sonuç şimdiden belli.

 

Konuşması sık sık 'Karayılan seninle gurur duyuyor' sloganları ile kesilen Seyfi Dingil,"Hizmet bizim işimiz. Burada fire vermeyelim ve en büyük farkı burada atalım ki seçim zaferini de inşallah bu meydanda birlikte kutlayalım. İskenderun sahil evlerde hangi hizmet varsa Karayılan’da aynısı olacak. Kimse ayırt edilmeyecek.”dedi.


 
 

DEV PROJELER İLE GELİYORUZ

 

Seyfi Dingil,”seçimin galibini bu meydan gösteriyor.24 saat bana ulaşabilirsiniz. Ben halkımın hizmetkârıyım. Sizlerin emrindeyim. İskenderun’a 4500 TOKİ konutu yapılacak. Gezi turları düzenleyeceğiz. İskenderun sporu hak ettiği yere taşışayacağız.Su faturalarını 522 TL’den 100 TL’YE indireceğiz.Bu bölgeye tersane kurulacak.Amanos tüneli ile bölgede işsiz kalmayacak.Dev akvaryum kurulacak.”şeklinde konuştu.

 
 
 
 
 
 
AK PARTİ’DEN KARAYILAN’DA ÇOŞKULU MİTİNG videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş