Skip Navigation Links

Seyfi Dingil:Gümbür gümbür geliyoruz..

Seyfi Dingil,Azganlıkta düzenlenen mitingte binlerce kişiye yaptığı konuşmada,”anketlerde açık ara önde çıkıyoruz.

Politika   A+a-

 

   AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, “İnsanımız kadar, medeniyetimiz kadar güzel bir İskenderun imar etmek için, tam kadro hemşerilerimizin hizmetinde olacağız. Meydanlara sığmayan coşkumuzla gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

 

 

    ANKETLERDE AÇIK ARA ÖNDEYİZ

 

 

    Seyfi Dingil,Azganlıkta düzenlenen mitingte binlerce kişiye yaptığı konuşmada,”anketlerde açık ara önde çıkıyoruz. Kardeşlerim bizlere verdiğiniz bu destek, şevkimizi ve heyecanımızı daha da arttırıyor. İyiki varsınız Allah sizleri yanımızdan eksik etmesin. Sizler için yeni bir İskenderun inşa edeceğiz.30 Mart şimdiden hayırlı olsun. Sizleri çok seviyoruz. Sosyal belediyecilik nasıl yapılır bu millete göstereceğiz”dedi.

 

 

 

    LAFA DEĞİL, İCRAATA OY İSTİYORUZ

 

 

    30 Mart'ta kazananın İskenderun olacağını belirten Seyfi Dingil, "Biz kardeşler topluluğuyuz. Bizim amacımız milletimize hizmet etmektir. Kim ne kadar birleşirse birleşsin, AK Parti 30 Mart'ta gümbür gümbür geliyor. Adaylığım boyunca hiçbir partinin adayına veya temsilcisine nezaketimizi bozduğumuz bir tek sözümüz yoktur. Biz lafa değil icraata oy istiyoruz. Büyükşehir demek işsizliğe dur demek, büyükşehir yatırım, turizm, köylerin grup yollarının yapılması, yaşanabilir şehir demektir” şeklinde konuştu.

 

 

    Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir sonuna kadar Seyfi Dingil’in ve Sadullah Ergin’in yanında olduklarını ifade etti.


 

Seyfi Dingil:Gümbür gümbür geliyoruz.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet