Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Su Bağlantı Ücretini İstismar Ediyorlar

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran,MHP’nin bilboard reklamlarına yansıttığı su bağlantı ücretlerinin istismar edildiğini aktardı.

Politika   A+a-

 

   AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, Grup Başkan Vekili Doğan Erten ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, MHP’nin bilboard reklamlarına yansıttığı su bağlantı ücretlerinin istismar edildiğini aktardı. Yaran, “İskenderun Belediye Meclisi’nin 11.11.2913 gün ve 5. Dönem, 2. Toplantı 1. ve 2. Birleşim, 37 ve 3. Oturumuna ait zabıtın ‘su bağlantı ücretleri ile ilgili’ kısım özetini okuyorum. AK Parti Meclis Grubunca ‘su bağlantı ücretleri’ ile ilgili olarak Meclis Divan başkanlığı’na verilen önergede talebimiz şuydu; 1- Yeni su şebekesi proje kapsamı içinde olan bölgelerde yeni ilk abonelik yapılan yerlerde 200 lira artı KDV alınır. 2- Mevcut aboneler yeni su şebekesine bağlanmak istedikleri takdirde 100 lira artı KDV alınır. 3- Yeni su şebekesine bağlantısı yapılan abonelerden su bağlantısından itibaren 24 ay taksitle tahsil edilir” ifadelerini kullandı.

 

 

 

    “Vatandaşa Zulüm Yapanın Kim Olduğu Ortada”

    AK Parti İlçe Başkanı Yaran konuşmasının devamında, İskenderun Belediyesi seçim çalışmalarında istenmeyen durumların yaşanmasına üzüldüğünü belirterek, “Bir siyasi partimiz bizimle ilgili Belediye meclis kararlarını göstererek su parasının AK Parti ile CHP meclis üyeleri tarafından alındığını belirtmiş, bu konuda gerçekten çok iyi bilgi sahibi olmadan bizlere iftira atarken maalesef halkımızı da kandırmaya çalışıyorlar. Şu anda elimizde meclis tutanakları var. Bu konuda kimse farklı konuşmasın. Biz o zaman su faturalarını halka yansıtılması konusunda önerge vererek, bu fiyatların çok yüksek olduğunu ve bu paranın 100 ila 200 lira arasında değişmesi gerektiğini söyledik. O zaman bazı meclis üyeleri bizim siyaset yaptığımızı ve şov yapmaya çalıştığımızı söylediler. Orada yaşanan karmaşada farklı konuşmalar oldu. Size vereceğimiz meclis tutanaklarından kimlerin evet kimlerin hayır dedikleri var. Ancak burada Demokrat Partililerin oyları görünmüyor. Bu konuda ne yaptıklarını net olarak hatırlamıyorum ama bu tür siyasitin yerelde yapılması çok doğru değil. Bilbordlara asılanlar sadece insanımızın kafasını karıştıran şeylerdir. Oysa tutanak incelenecek olursa, burada su bağlantı ücretlerinin düşürülmesi hususundaki önergemize CHP ve MHP’nin red oyu verdiği açık bir şekilde görülmektedir. Vatandaşlarımıza bu konuda zulüm yapılmasına sebebiyet verenlerin kim olduğu ortadadır” dedi. Başkan Yaran son olarak Çarşamba günü (bugün) parti teşkilatının düzenleyeceği mitingte Türkücü İzzet Yıldızhan’ın vereceği konsere Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ında katılacağını duyurdu. Program AK Parti ilçe teşkilatı önünde saat 19.00’da başlayacak.

 


Su Bağlantı Ücretini İstismar Ediyorlar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş