Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İşte Miting İşte ‘GÜL’

İbrahim Gül, Modern Evler ve Yunus Emre Mahallerinde düzenlediği akşam mitinglerinde adeta gövde gösterisi yaptı.

Politika   A+a-

 

    Her güne iki ayrı mahalle mitingi ve esnaf ile vatandaş ziyareti sığdıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Modern Evler ve Yunus Emre Mahallerinde düzenlediği akşam mitinglerinde adeta gövde gösterisi yaptı. Her iki mahallede sayıları binleri buluna topluluk tarafından karşılan MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, konuşma yapacağı platforma Eşi Kifayet Gül ve çocukları ile çıkarken ilk konuşmayı MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan gerçekleştirdi.

     “Benim Projelerim Hariç Tek Bir Çivi Çakmadılar”

    Mahalle sakinlerince ‘Büyük Başkan’ sloganları ile karşılanan Mete Aslan, 3 dönem boyunca 15 yıl belediye başkanlığını yaptığı İskenderun Belediyesini artık İbrahim Gül’e devrettiğini açıkladı. Mevcut İskenderun Belediyesinin geride bıraktığımız 5 yıl içerisinde kendi projeleri haricinde İskenderun’a tek bir çivi bile çakmadığına dikkat çeken Mete Aslan; “şu an İskenderun Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler benim yarım bıraktığım projelerim idi. Ki halen bu projeler tamamlanamadı. İskenderun’da kaldığımız projelere İbrahim Gül ile devam edeceğiz. İskenderun Belediyesi MHP ve İbrahim Gül’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

    “Artık Yeter… Ben Hazırım!”

    Hava fişekler ve havaya atılan konfetiler ile karşılanan MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ise, İskenderun’da oynanan çirkin siyasete artık son verilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 30 Mart 2014 yerel seçimlerine sayılı günler kala, siyaset güzergâhından sapıp halkı kötü yola sürükleyen kişilere en büyük cezanın sandık başında verileceğini söyledi. İskenderun için hazırlanan projelerin 5 yıl içerisinde hayata geçirileceğini de belirten İbrahim Gül; “projelerimizin hepsi halkımızın talebi doğrultusunda hazırlandı. Bizler kimseler gibi kendi işimiz olmayan projeleri sahiplenmiyoruz. Belediyenin imkânları çerçevesinde hayata geçirebileceğimiz projeler hazırladık. Aslında bu projeler geç kalınmış projeler. İşte bu hazırlanan projeleri önümüzde ki 5 yıl içerisinde hayata geçirip İskenderun halkının taleplerini karşılayacağız. Bir evladınız olarak bu yola çıktım. Artık yeter. Bu ülkenin üzerinde, bu memleketin üzerinde oynanan oyunlara bir son verelim. Ben göreve hazırım” dedi.

 

 


İşte Miting İşte ‘GÜL’  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş