Skip Navigation Links

DYP'den 8. Gün'e Neşeli Ziyaret

Doğru Yol Partisi Hatay Milletvekili Adayları Avukat Maruf Kaymaz, İşkadını Tekgül Esra Aslıpek, Eğitimci Erdal Korkmaz ve İşkadını Hülya Keskin, 8. G

Gündem   A+a-

 
 
DYP’den 8. Gün’e Neşeli Ziyaret
 
 
Doğru Yol Partisi Hatay Milletvekili Adayları Avukat Maruf Kaymaz, İşkadını Tekgül Esra Aslıpek, Eğitimci Erdal Korkmaz ve İşkadını Hülya Keskin, 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.hatayhaberleri.org’ye ziyarette bulunarak seçim bildirgeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
Oldukça neşeli bir ortamda gerçekleşen ve esprilerin bolca yapıldığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Gökhan Gökpınar, Türk siyasetinde önemli bir görev ifa etmiş DYP’nin siyaset arenasında eskisi gibi güçlü bir şekilde yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaretlerinde seçim bildirgeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini belirten DYP Hatay Milletvekili Adayı Avukat Maruf Kaymaz, “
ÖTV ve Özel İletişim Vergisi tamamen kaldırılacak. Öğrencilere toplu ulaşım ücretsiz olacak. Üniversite bursları asgari ücret kadar olacak. Cadde ve Sokak isimleri ihaleye çıkarılacak. Sosyal Güvenlik (SGK BANK) bankası kurulacak. Emeklilik yaşı düşürülecek. Asgari ücret 1000 TL olacak. İskenderun derhal İl olacak. İskenderun’a hızlı tren yapılacak. İskenderun, Mersin ve Kıbrıs arasında hızlı feribot yapılacak. Memurlar başarıya göre maaş alacak. Engellilerden elektrik ve su parası alınmayacak. İsdemir’i biz kurduk, bir İsdemir daha yapacağız. Fabrikalar yapacağız, üreteceğiz, iktidar gibi satmayacağız. Yaşlılık maaşı asgari ücret kadar olacak, toplumu uyuşturan zararlı her şey ortadan kaldıracağız. Milletin emeğini sömüren bir gurup azınlığa geçit verilmeyecek. İşçinin alınteri kurumadan hakkı ödenecek. Devlet, asalakları değil, güçsüz ve fakirleri kollayacak. Lafta değil işte sosyal devlet olacak. Türkiye Cumhuriyeti kimsesizlerin kimsesi olacak. paranın değil onurun ve insanlığı değeri artacak. Fakire parasız ev verilecek Hatay Turizmde hak ettiği ilk 5’e girecektir.”dedi.
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet