Skip Navigation Links

Civelek sanayi esnafını ve Gübre Fabrikasını ziyaret etti

Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, sanayi esnafını ve İskenderun Gübre San. A.Ş.’yi ziy

Politika   A+a-

 

    Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de eşlik ettiği ziyaret, Katar Mobilya’da İlyas Katar’ın ev sahipliğinde, kahvaltı programı ile başladı.

    Ardından, sanayi esnafı ziyaret edildi. Esnafa hayırlı kazançlar temennisinde bulunan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e, esnaf, yapılan çalışmalar ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve başarı diledi.

    Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve partililer, İskenderun Gübre San. A.Ş.’yi ziyaret etti.

    Konukları, Bölge Müdürü İbrahim Kavlak ve Bölge Müdür Yardımcısı Zafer Güvercin karşıladı.

     Konuklara öğle yemeği ikramında bulunulan ziyarette, çalışanlarla tek tek selamlaşan Belediye Başkanı ve CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun’da su sorununun çözüldüğünü, küresel iklim değişikliğine karşı suyuyla, drenaj kanallarıyla önlemler alındığını belirtti.

    Beldelerde oturan, fabrika çalışanlarının da olduğu ziyarette, İskenderun’un altyapısının, omurgasının tamamlandığını söyleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Beş yılda İskenderun’un en önemli, en acil sorunlarını çözdük. Bu beldeler Büyükşehir Yasasıyla bize bağlandı. Bizim mahallemiz oldunuz. Beş beldeyi dolaştım. Küresel iklim değişikliği başladı. İskenderun’un artık su sorunu yok. Kısmet olur devam edersek beldelerin de su ve en temel, en acil ihtiyaçlarını çözmek için çalışmalara başlayacağız” dedi.

    Ortadoğu ülkelerinde yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, birlik ve bütünlük içinde olmanın önemine değindi.

 


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet