Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Milletin hizmetkarı olacağız

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil,göreve geldiklerinde her kese her kesime eşit hizmet götüreceklerini belirtti.

Politika   A+a-

 

   Barıştepe,Esentepe,Kocatepe,Buluttepe ve Yıldırım tepe mitinglerinde halkın büyük bir sevgisiyle karşılanan Seyfi Dingil,”30 Mart hayırlı olsun”dedi.

    MİLLETİN HİZMETKARI OLACAĞIZ

    Havai fişek gösterilerinin ardından meydanlarda toplanan binlerce kişiye hitap eden Seyfi Dingil,”30 Mart’ta sizlerin desteği inşallah seçimi alacağız. Bizim amacımız sadece seçimi almak değil, Hatay’da en çok oyu alan ilçe olmak. Biz tek bir şey yapmak istiyoruz. Tek bir şeyin derdindeyiz. Biz elimizden geldiğince bu millete hizmetkar olmaya, çalışıyoruz. “dedi.

 

      BÜYÜK PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

 

      Seyfi Dingil, “Bu millet oynanan oyunu görmüştür. Bugün millet iradesine sahip çıkmaktadır. Bizlerde sizlerden iradenize sahip çıkmanızı istiyoruz. Ne olur dargınlıkları, kırgınlıkları bir tarafa bırakalım.30 Mart’ın ardından büyük projeleri hayata geçireceğiz. Türkiye’nin en güzel beş ilçesi arasına gireceğiz.Bu hayal değil.Biz bölgeyi biliyor ve geziyoruz. Eksiklikleri kaydediyoruz. Allah nasip ederse 30 Mart’tan sonra omuz omuza vereceğiz ve eksiklikleri tamamlayacağız.”şeklinde konuştu.

 

      Düzenlenen mitinglere katılan binlerce vatandaş ise “İskenderun seninle gurur duyuyor”,şeklinde sloganlar attılar.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar