Skip Navigation Links

Adilce Yaşamdan Herkes Payını Alacaktır

Şehir Merkezinde Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Gelen İbrahim Gül;“Büyük Bir Aile Olup İskenderun Belediyesini Birlikte Yöneteceğiz”dedi.

Politika   A+a-

 

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, 30 Mart 2014 yerel seçimlerine son 5 gün kala İskenderun şehir merkezinde esnaflar ile bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan İbrahim Gül, esnaf ve vatandaşlara tek bir mesaj verip; “mutlu büyük bir aile olacağız. İskenderun Belediyesini her birlikte yöneteceğiz” dedi.

    “Adilce Yaşamdan Herkes Payını Alacaktır”

    Şehit Pamir Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’e eşi Kifayet Gül ile İskenderun Belediyesi Meclis üyesi adayları da eşlik etti. Esnaflara ‘hayırlı işler ve bol kazançlar’ temennisinde bulunan MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, İskenderun Belediyesini teslim almak için son 5 günleri kaldığına dikkat çekti. İskenderun’da etnik köken ayırmadan herkese eşit hizmet mantığı ile yola çıktıklarını hatırlatan MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül; “yıllardır memleketimiz de kardeşçe yaşamanın en büyük örneğini gösterdik. Ancak birileri bizim bu kardeşliğimizden rahatsız oluyor. Kimselere bu fırsatı vermeyeceğiz. İskenderun halkının bundan kuşkusu olmasın. Memleketime hizmet sevdası ile bu yola çıktım. Bize oy veren vermeyen herkes bu memlekette adilce yaşamdan payını alıp eşit hizmet görecektir” dedi.

 

    Civelek’e Tepki!

    Esnaf ziyaretlerinde mevcut belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i hedef alan çarşı esnafı Gül’e şikâyetlerini anlattı. Başkan Civelek’in 2009 yılında verdiği sözlerin sadece vaatte kaldığını savunan bir esnaf; “çarşı esnafı mevcut belediye yönetiminden geride bıraktığımız 5 yıl içerisinde hiçbir destek görmedi. Verilen sözler vaat olarak kaldı. Üstüne üstelik yaptığı plansız altyapı ise esnafı perişan bir hale getirdi” dedi. Esnafın bu sorununu dinleyen İbrahim Gül; “bizler artık önümüze bakalım. Güzler günler çok yakında. 5 gün sonra siz değerli halkımın teveccühü ile İskenderun Belediyesini teslim alacağız. Halkın, hakkın yanında olmanın mücadelesini vereceğiz. Yönetim anlayışımız da halkımız bizim önceliğimizdir” şeklinde konuştu.

 


Adilce Yaşamdan Herkes Payını Alacaktır videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet