Skip Navigation Links

MHP’den Çağrı Var; “Sessiz Olalım'

MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, sınav gününe dek siyasi parti temsilcilerini sağduyuya davet ederek ‘sessiz olalım’ çağrısında bulun

Politika   A+a-

 

    “Rahat ve Huzurlu Bir Tesis Sağlamalıyız”

    Sınava hazırlanacak olan öğrencilere rahat ve huzurlu bir ortam tesis edilmesi gerektiğine vurgu yapan İbrahim Gül; “Bu sınav süresi içerisinde özellikle seçim arifesinde olduğundan dolayı siyasi partilere ve adaylarına çok iş düşmektedir. Çünkü çocuklarımızın rahat edebileceği huzurlu bir ortamı tesis edebilmemiz gerekiyor. Biz MHP olarak duyarlılık gösterip Pazartesi gününden bu yana seçim otobüslerimize, seçim arabalarımıza müzik çalmayı yasakladık ve ses çıkartılabilecek siyasi faaliyetler yapmayı bir köşeye bıraktık. Herkesin bu şekilde düşünerek o sınava girecek olan çocukların bir tanesinin kendi çocuğunun olduğunu anlayarak hareket etmesi gerekmektedir. Gençlerimizin başarılı bir sınav geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

    “Türkiye’nin Dünya’da İtibarını Sarstılar”

    Sosyal paylaşım sitesi Twitter’ın kapatılması ile ilgili de konuşan MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Başbakan Erdoğan’ın suçlu ve kabahatli olduklarının kimseler tarafından bilinmemesi için böyle bir adım attığını savundu. İbrahim Gül; “Twitter’ın kapatılması Türkiye’nin dünyada ki itibarının yerle bir olması demektir. Ki Türkiye’nin itibarını sarsacak bu adımı atmak Başbakan’ın acaba hangi sıkıntılı işler yaptığını ve hangi gereksiz işlerle faaliyetler içerisinde bulunduğunu ve bunu milletin bilmemesini istediğini anlamak için yeterlidir diye düşünüyorum. Kabahatliler, suçlular ve vatandaşların bu kabahat ve suçlarını bilmemelerini istiyorlar. Tek gerekçileri bu ama milletimiz de gerçeğin farkında artık. Ve gereken cevap 30 Mart günü sandık başında verilecektir. Kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasına yer verdi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet