Skip Navigation Links

İktidarı Seçin İskenderun’u Tanıyamazsınız!

Sadullah Ergin, bölgede yatırımlarıyla dikkat çeken petrol, madencilik, turizm ve daha bir çok sektörde faaliyet gösteren Rende Ailesinin ziyaret etti

Gündem   A+a-

 
 
  İskenderun’un tanınmış ve sevilen iş adamlarından Rende Petrol’ün sahipleri baba Mehmet Rende, Şerif, İsmail ve Faruk Rende, Adalet Eski Bakanı Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’i ağırladılar. Rende ailesi tarafından çiçeklerle karşılanan Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’e İskenderun’un hayırsever iş adamlarından Nuri Üysen, Sadullah Özkan ve çok sayıda partili de eşlik etti.

 

 

“Memlekete Her Hizmette Yer Almak İstiyoruz”

Aile adına gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren işadamı Faruk Rende, Sadullah Ergin’in Hatay’a yaptığı yatırımların ortada olduğuna vurgu yapıp; “memlekete yapılacak olan her hizmette birlerde yer almak istiyoruz. Hatay’a şüphesiz birçok yatırımınız oldu. Sizleri tebrik ediyor çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

 

 


 

“Gömleğimizin İlk Düğmesini Doğru İlikleyelim”

Hedeflerinin Hatay’ı Türkiye’de en büyük ilk 5 il arasına göstermek olduğunu söyleyen Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ise, Hatay’ın tüm kesimi ile kucaklaşmak istediklerini belirtti.



 

 

 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin önemine dikkat çeken Ergin; “Hatay tarihinde ilk defa Büyükşehir seçimine gidecek. Şunu söylemeliyim ki gömleğimizin ilk düğmesini doğru iliklememiz lazım. Aksi halde düzeni ve istikrarı sağlayamayız. Evet, yaptıklarımız ortada. Şimdi ise birçok büyük proje ile yani kimsenin hayallerinde dahi göremeyeceği projeler ile çıktık bu yola. Her şey Hatay için” dedi. İskenderun’un coğrafi yapıdan dünyanın tüm güzelliklerine sahip olduğunu ancak belirli bir potansiyele ulaşamadığını kaydeden Ergin; “İskenderun yıllardan bu yana muhalefet. Artık İskenderun halkı hak ettiği hizmetleri almalıdır. İktidarın gücü ile İskenderun’umuzu kimsenin tanıyamayacağı bir kente çevirip istenilen potansiyele ulaştıracağız” açıklamasına yer verdi. 




 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet