Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesini Teslim Almamıza 9 Gün Kaldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Perşembe pazarı esnafı ile bir araya geldi.

Politika   A+a-

 

    30 Mart 2014 yerel seçimlerine son 9 gün kala çalışma temposunu yükselten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Perşembe pazarı esnafı ile bir araya geldi. Pazar esnafının sıkıntılarını dinleyen İbrahim Gül’e pazarda alışveriş yapan vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdiler. Piri Reis Mahallesinde kurulan Perşembe pazarında bulunan tüm esnafı ziyaret eden MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, esnaflara ‘hayırlı işler ve bol kazançlar’ temennisinde bulunup yerel seçimler için oy istedi.

    “Mahcup Etmeyeceğiz”

    Gittikleri her yerde gösterilen ilgi ile MHP’nin İskenderun’da yerel iktidara ne kadar yakın olduklarını gördüklerini ifade eden MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül; “halkımızın bu teveccühüne layık olarak önümüzde ki 5 yıl içinde İskenderun’u çağdaş ve modern bir kente hazırlayacak ve o noktaya getirecek tek aday var oda bizleriz. Yapılan kamuoyu anket sonuçları MHP’nin açık ara farkla birinci olduğunu göstermiştir. 30 Mart 2014 yerel seçimleri için geriye kalan günleri İskenderun Belediyesini teslim alacağımız günler olarak saymaktayız. Bizler hizmet etmek, hizmet üretmek ve insanlarımızı ayırt etmeden eşit seviyede kucaklamak üzere çıktık bu yola. Vatandaşlarımız bizlere inanmışlardır. Bizlerde onları mahcup etmeyeceğiz” dedi.

 


İskenderun Belediyesini Teslim Almamıza 9 Gün Kaldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet