Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Atakaş İzcilere Sürpriz Yaptı

21-25 HAZİRAN 2010 tarihlerinde Belen Kaymakamlığınca düzenlenen Müftüler Piknik alanındaki II.Milli İzcilik Kampını,

Gündem   A+a-

21-25 HAZİRAN 2010 tarihlerinde Belen Kaymakamlığınca düzenlenen Müftüler Piknik alanındaki II.Milli İzcilik Kampını, Vali Yardımcısı Kadim DOĞAN ile işadamı Recep ATAKAŞ ziyaret ederek Kampta Kaymakam Mehmet ÖZ ile birlikte, Recep ATAKAŞ tarafından yaptırılan şapka ve tişörtleri, kampa katılan öğrenci ve yöneticilere dağıttılar.

Kaymakam Mehmet ÖZ, işadamı Recep ATAKAŞ’a kampa yaptığı sponsorluğu ve bizzat kampı ziyaretinden dolayı Recep ATAKAŞ’a teşekkür etti. Kamptakilerin bir günlük kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri ile birlikte, bu kampın hatırası olarak yaptırdığı şapka ve tişörtleri dağıttığını belirterek, işadamlarımızın katkıları ile bu 5 günlük kampı organize ettiklerini, her gün bir iş adamımız kampın günlük yemek ihtiyacını karşıladığını ifade ederek değerli katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederim dedi.

Vali Yardımcısı Kadim DOĞAN, Kaymakam Mehmet ÖZ’ün yaptığı bu organizasyonun ilimizin tanıtımı açısından takdir edilecek bir faaliyet olduğunu, bu organizasyona katkılarından dolayı değerli iş adamlarımıza da ayrıca teşekkür ederim dedi.

Recep ATAKAŞ kampı ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu, burada bulunan ülkemiz çocuklarının bizim çocuklarımız olduğunu, Kıbrıs bizim yavru vatanımız, Suriye’den gelenler ise komşumuz olduğunu neticede bu çocuklarımızı ilçemizde buluşturarak, kardeşliği, dostluğu ve kültür alışverişini sağlayan Kaymakamımıza destek olmak da bizim görevimizdir ifadesinde bulunmuştur.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş