Skip Navigation Links

Feyezan kanalı üzerindeki köprüde çalışma sürüyor

Feyezan kanalı üzerinde yapılacak olan köprünün ön çalışması tamamlandı. Yapılacak olan yeni köprü inşaatının temel çalışmasının hazırlığı başlatıldı.

Gündem   A+a-

 
Feyezan kanalı üzerindeki köprüde çalışma sürüyor
 
Feyezan kanalı üzerinde yapılacak olan köprünün ön çalışması tamamlandı. Yapılacak olan yeni köprü inşaatının temel çalışmasının hazırlığı başlatıldı.
Köprü inşaat çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, 50 metre genişliğinde yapılacak olan yeni köprünün yapılan servis yollarını da karşılayacağını söyledi.
Yıkılan köprünün 25 metre olduğunu anımsatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Yapılacak olan yeni köprü hem daha geniş hem de daha sağlam olacak” dedi.
Kullanım ömrünü tamamlaması, üzerinde çatlaklar oluşması ve trafik ve can güvenliği açısından tehlike yaratması üzerine köprüde yıkım çalışması başlatılmıştı.
Trafik akışını aksatmaması amacıyla, ilk etapta bir köprü yıkılırken, bunun inşaatının bitmesine müteakip, diğer köprü de yıkılarak yapımına başlanacak.
İskenderun E-91 Karayolunun Aşkarbeyli deresi (Feyezan Kanalı) üzerine yapılacak olan yeni betonarme köprü, E-91 Karayolu üzerinde ana artelleri, servis yollarını ve yaya kaldırımlarını da kapsayacak genişlikte, toplam 50 metre olarak projelendirildi.
Projede sağlı sollu iki yaya köprüsü de yer alıyor.
 
Başkan taziye evi yapım çalışmasını da inceledi
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, köprü inşaatı temel hazırlık çalışmasının ardından, inceleme gezisini, taziye evi yapım çalışması ile sürdürdü.
Sakarya Mahallesi’nde yapımına başlanan taziye evi inşaatı temel hazırlık çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Nüfus yoğunluğu itibariyle İskenderun’un büyük mahalleleri arasında yer alan taziye evi geniş bir kitleye hitap edecek ve önemli bir sosyal ihtiyacı karşılayacaktır” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet