Engelli Vatandaslara Şarj Dolum Hizmeti

Kilis Belediyesi tarafından engelli vatandaşların akülü arabalarını şarz etmesi için istasyon kurdu

Engelli Vatandaslara Şarj Dolum Hizmeti
Yayınlama: 04.07.2015
A+
A-

Kilis Belediyesi engelli vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları giderebilmek için, şehrin merkezi yerlerine konulan akülü araç şarj dolum cihazlarının açılışı yapıldı.
Kilis Belediyesi tarafından Cumhuriyet Caddesi Hacı Cümbüş Camii yanı, Devlet Hastahanesi Akülü araç şarj dolum cihazları konularak, açılışı gerçekleştirildi.
Engelli vatandaşlar, bu cihazların kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, Başkan Hasan Kara ve Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir’e bu imkanı sağladıkları için teşekkür ettiler.
Açılışa Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis AK Parti Milletvekili Reşit Polat, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Metin Karakuş, Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir ile Mehmet Akif Yavuzlu ve Engelli vatandaşlar katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.