Denizciler esnafı Kerem için tek yürek oldu!

Denizciler esnafı Kerem için tek yürek oldu!
Yayınlama: 21.05.2026
Düzenleme: 21.05.2026 21:22
A+
A-

Denizciler’de Esnaflar DMD Kas Hastası Kerem İçin Umudu Büyüttü

İskenderun Denizciler Mahallesi’nde DMD Kas hastası Kerem için geçtiğimiz günlerde başlayan yardım kampanyası büyüyerek devam ediyor.
Esnafların 1 günlük cirolarını bağışladığı kampanyada umutlar her geçen gün büyümeye devam ederken, Denizciler’in sevilen esnafları Dönerci İşletme Sahibi Ahmet Demirci ile Köşebaşı Restoran İşletmecisi Ahmet Sezik, Sevgi Alpaydın Çok Amaçlı Salon’un bahçesinde açtıkları döner tezgahının gelirini Kerem’in kampanyasına bağışladılar.
Bölgenin sevilen hayırsever esnafları Ahmet Sezik ile Ahmet Demirci, arkadaşları Halil Şengel’in minik evladı DMD kas hastası Kerem Şengel için umut olmaya devam edeceklerini belirterek, tüm gün satıştan elde edilen yaklaşık 120 bin lirayı kampanya bütçesine aktardıklarını söylediler.
DMD Kas Hastası Kerem’in babası Halil Şengel de,Dönerci işletme sahibi Ahmet Demirci ile Keşebaşı Restoran İşletme Sahibi Ahmet Sezik başta olmak üzere, tüm esnaflara ve hayırseverlere teşekkür ederek, geçtiğimiz günlerde isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever işinsanının da kampanyaya 500 bin liralık önemli katkıyı gönderdiği için minnettar olduğunu söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.