Ay-Yıldızlı Bayrağı Gururla Dalgalandırdı: Kübra Başkurt Dünya İkincisi

Ay-Yıldızlı Bayrağı Gururla Dalgalandırdı: Kübra Başkurt Dünya İkincisi
Yayınlama: 21.05.2026
A+
A-

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun ev sahipliğinde, 12 – 17 Mayıs 2026 tarihleri arasında Antalya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 11. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası (Turkish Open WAKO World Cup) dev bir katılımla tamamlandı. 43 ülkeden 3000 sporcuyu Büyükler, Gençler, Yıldızlar, Minikler, Veteranlar ve Para Kick Boks Alt minikler kategorilerinde dünyanın yetenekli dövüşçülerini bir araya getiren bu prestijli organizasyonda, ülkemizi temsil eden Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Kübra BAŞKURT tarihi bir başarıya imza attı.

​Gençler kategorisinde performans gösteren başarılı eldiven, hem üstün teknik beceri hem de yüksek kondisyon gerektiren  zorlu branşta  mücadele etti.

Kübra BAŞKURT Gençler form kategorisinde gösterdiği üstün başarı sayesinde Dünya 2.liğini elde etmeyi başardı. Bu tarihi başarıya imza atan Başkurt geçen yıl da aynı organizasyonda Dünya 3. olmuştu. Organizasyonu  gümüş madalya ile tamamlayan sporcu, ay-yıldızlı bayrağımızı podyumda gururla dalgalandırdı.

Başarı zincirine Dünya 3.lüğünden sonra bir de Dünya 2.liği halkası  ekleyen Kübra BAŞKURT’u ve başarısında emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.