Adnan Vurucu’ya taciz hareketi..

Esnaf gezisi sırasında ikram edilen simidi çevresindekilerle paylaşan Milletvekili Orhan Karasayar, bugüne kadar paylaşımcı olduklarını ve bundan sonr

Adnan Vurucu’ya taciz hareketi..
Yayınlama: 20.03.2009
A+
A-

AK Parti Belen Belediye Başkan Adayı Adnan Vurucu halkla bütünleşmeye devam ediyor.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’la birlikte çarşı esnafı ve semt pazarını ziyaret ederek halkıyla kucaklaşan Adnan Vurucu, gördüğü ilgiden bihayli memnundu.
Belen’in yeni dönemde atağa kalkacağını her fırsatta dile getiren Vurucu, onlarca projeyi hayata geçirmek için 30 Mart sabahını beklediklerini söyledi.
Kalabalık partili grubu ve Milletvekili Orhan Karasayar’la birlikte semt pazarını ziyareti sırasında MHP Belen Belediye Başkan Adayı Cemil Yılmazlar’ın seçim otobüsünün pazarın hemen yanına park ederek gürültülü müzik yayını yapması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.
Her hangi bir gerilime izin vermeden sağduyu sayesinde atlatılan taciz hareketi vatandaş tepki gösterdi.
 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.