Acil serviste yangın paniği

İskenderun Devlet Hastanesi acil servisinde Suriyeli bir hastaya müdahale sırasında oksijen tüpünün alev alması sonucu çıkan yangın büyümeden söndürül

Acil serviste yangın paniği
Yayınlama: 20.03.2018
Düzenleme: 20.03.2018 11:53
A+
A-
 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde, devlet hastanesi acil servisinde Suriyeli bir hastaya müdahale sırasında oksijen tüpünün alev alması sonucu yangın çıktı.
Edinilen bilgilere göre, gece geç saatlerde meydana gelen olayda doktor ve hastane personellerinin acil serviste Suriyeli bir hastaya müdahalesi sırasında oksijen tüpü alev aldı. Hastane teknik ve güvenlik personellerinin anında müdahalesi ile yangın büyümeden söndürülerek kontrol altına alındı. Yangında bir hastane personeli hafif şekilde yaralandı.
Yaşanan olayla ilgili hastanede başhekimlik tarafından gerekli önlemler alınarak, acil hasta dışındaki diğer hastalar özel hastanelere ve B blok acile yönlendirildi. Hastane acil servisinin sabah saatlerinden itibaren tekrar hizmet vermeye başladığı belirtildi.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.