Skip Navigation Links

Simya Koleji'nden Bir İlk Daha

Simya Eğitim kurumlarında bir ilk daha hayata geçirildi

Simya Koleji'nden Bir İlk Daha

Eğitim   A+a-

Kullanım alanlarının genişliği ve ferahlığı bakımından başarıyı hedefleyen öğrencilere kendilerini güvende ve evinde hissettirecek SİMHOME çalışma yurdu Simya Koleji öğrencileri için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.  Lütfü SAVAŞ tarafından hizmete açıldı.

                Ortopedik yataklı, ahşap mobilyalı dizayn edilen ve kişiye özel alternatifli odalarıyla ve konforuyla Türkiye'de 5 yıldızlı otelleri aratmayacak SİMHOME çalışma yurdu, öğrencilerin ve ailelerinin memnuniyetini hedefleyerek yarıyıl tatilinde öğrencilerini SİMCAMP yatılı programında ağırlayacaktır.

SİMCAMP Programı sayesinde öğrencilerimiz, bir dönem boyunca görmüş oldukları dersleri öğretmenleri eşliğinde tekrar etme fırsatı bulacak ve soru çözümünde hız kazanma alışkanlığı edinecek.Aynı zamanda SİMHOME,yatılı bir öğretim programı içerdiğinden çocuklarımızın gece ders çalışma disiplinini edinmeleri açısından da  ayrı bir hizmet sunmaktadır.

Simya Eğitim Kurumları Kurucusu  Selim Baysal, "SİMHOME da öğrencilerimizin önceliğini kendi önceliğimiz kabul ederek eğitimli ve deneyimli çalışanlarımızla beklentilerin üzerinde kusursuz bir hizmet sunacak olmanın gururunu yaşıyorum." dedi.

simya koleji içerik.jpg" style="width: 728px; height: 300px;" />

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet