Skip Navigation Links

Sezen Aksu İçin Teşekkürler Asi Medya Ali Sabahoğlu..

SEZEN AKSU: ENTERESAN BULUYORUM HERŞEYİNİZİ BİR GÜN SİZİ GELİP İNCELEYECEĞİM DEDİ

Magazin   A+a-

Türkiye’nin en ünlü sanatçılarını bölge halkıyla buluşturan, sosyal yaşama sunduğu katkılarla büyük takdir toplayan Asi Medya Organizasyon Sahibi Ali Sabahoğlu, Sezen Aksu, Ara Dinkjian ve Kardeş Türküler konserleriyle yine farkını konuşturdu..

Teşekkürler Asi Medya Ali Sabahoğlu..
Hatay’ın İskenderun İlçesinde konsere geç kalan Sezen Aksu, kendisini alkışlarla karşılayan hayranlarına, “hayat inceliklerle güzel bende sizin bu inceliğinizi hiç unutmayacağım” dedi.
Yüzde 100 İskenderun’lu bir kuruluş olan “ASİ MEDYA ORGANİZASYON” bir başarılı organizasyona daha imza attı… Ali Sabahoğlu tarafından İskenderun’da kurulan, faaliyetine başladığından bu yana gerçekleştirdiği profesyonel organizasyonlarla Ulusal ve uluslar arası sanat ve kültür elçilerini Hataylılarla buluşturan ASİ MEDYA, bir ilke daha imza atarak bu kez de Kardes Türküler, Sezen Aksu ve Ara Dinkjian gibi uluslararası alanda ünlü isimleri İskenderun’da aynı sahnede bir araya getirdi.
1,5 saat sahnede kalan Sezen Aksu, esprili konuşmaları ile hayranlarını güldü geçirdi ve unutulmaz bir gün yaşattı Asi Medya Organizasyon Ali Sabahoğlu’nun kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İSSOS Otel’de konser veren Sezen Aksu, saat 22.30 yerine 23.05’te sahneye çıktı. Türkiye’nin en ünlü sanatçılarını bölgeye getirerek konser organizasyonları düzenleyen Asi Medya Organizasyon, Türkiye’nin dev sanatçısı Minik Serçe Sezen Aksu konseriyle de büyük alkış aldı.
“Vazgeçtim” şarkısı ile hayranlarıyla buluşan Sezen Aksu, dansı ile de büyük beğeni topladı. Konsere geç kalan ancak hayranları tarafından alkışlarla karşılanan Sezen Aksu, özür dileyip; “hayat inceliklerle güzel bende sizin bu inceliğinizi hiç unutmayacağım” dedi. Daha önce bir kez daha İskenderun’da konser verdiğini ve o konsere de geç kaldığını ancak yine alkışlarla karşılandığını anlatan Sezen Aksu; “Enteresan buluyorum her şeyinizi bir cinssiniz ha… Her şeyi rölantiye aldığım bir gün sizi gelip inceleyeceğim” şeklinde konuştu. 1,5 süren konseri yaklaşık 5 bin kişi izledi.
 
 
ASİ MEDYA DEV SANATÇILARI İSKENDERUN’DA BULUŞTURDU…
Asi Medya Organizasyon Barış ve Kardeşliğin şehri Hatay ve İskenderun’da organize ettiği Kültür ve Sanat etkinliklerinde hep bir adım önde çizgisiyle fark yaratmaya devam ediyor.
Yüzde 100 İskenderun’lu bir kuruluş olan “ASİ MEDYA ORGANİZASYON” bir başarılı organizasyona daha imza attı… Ali Sabahoğlu tarafından İskenderun’da kurulan, faaliyetine başladığından bu yana gerçekleştirdiği profesyonel organizasyonlarla Ulusal ve uluslar arası sanat ve kültür elçilerini Hataylılarla buluşturan ASİ MEDYA, bir ilke daha imza atarak bu kez de Kardes Türküler, Sezen Aksu ve Ara Dinkjian gibi uluslararası alanda ünlü isimleri İskenderun’da aynı sahnede bir araya getirdi.
21 Eylül Dünya barış günü’ne denk gelen bu buluşmada dev sanatçılar İssos Otel’de sahne alarak bir konser gerçekleştirdiler. Uluslararası Dünya Barış günü olan 21 Eylül’de gerçekleşen bu muhteşem konser izleyenleri adeta büyüledi.
Büyük ilgi gören açık hava konserinde aynı gün aynı sahneden binlerce Hatay’lı müziksevere seslenen Sezen Aksu, Kardes Türküler grubu ve Ara Dikjiyan en güzel eserlerinden oluşan müzik ziyafetini sunarken bir yandan da tüm Dünya’ya barış ve kardeşlik mesajlarını haykırdılar.
Halkların kardeşliği temasıyla çalışmalarını sürdüren Kardeş Türküler Grubu, Anadolu, Balkanlar ve Mezopotamya’nın zengin kültüründen şarkılarını seslendirirken, Sezen Aksu’da kendine özgü sohbet ve esprileriyle süslediği bu konserde özel olarak oluşturduğu repertuarıyla sevenlerine adeta müzik ziyafeti sundular. Hatay’ın her köşesinden gelen binlerce müziksever, dünyanın en iyi ud virtüözlerinden ve besteci Ara Dinkjian ile de hafızalardan silinmeyecek bir konser izleyerek adeta mest oldular.
Bu gecenin Mimarı ve Asi Medya Organizasyonun kurucusu Ali Sabahoğlu duygularını ifade ederken şunları söyledi; “Barışa ve Kardeşliğe verdiğimiz önemi kuruluş günümüze yansıttık. 21 Eylül 2010 Dünya Barış Günü’nde kurulan Asi Medya Reklam Tanıtım Organizasyon olarak 5. yılımıza girerken sadece hayal etmiyoruz, hayal edileni gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İskenderun ve Hatay barış ve hoşgörünün yaşandığı, farklı din ve mezheplerden insanların yüzyıllardır bir arada, barış ve hoşgörü ortamında yaşadığı ender yerlerden biri. Asi Medya Organizasyon olarak bu anlamlı günde 5. yılımıza girerken bu yılki programda ‘21 Eylül Uluslararası Barış gününü savaşsız şiddetsiz ve çatışmasız bir dünya ve ülke özlemiyle kutlamak' parolamız olmuştur. Bugün her zamankinden daha fazla barışa ihtiyacımız olan bu dönemde, zihinlerden silinmeyecek bir organizasyonu daha gerçekleştirmenin ve sizlerle ilk’leri paylaşmanın mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz. Hatay’da Uluslararası sosyal ve sanatsal faaliyetlerimiz büyüyerek devam edecek. Daha sürprizlerimiz bitmedi. Bizi destekleyen ve güvenen sanatseverlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizi izlemeye devam edin.” dedi.
 
Sezen Aksu İçin Teşekkürler Asi Medya Ali Sabahoğlu..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet