Skip Navigation Links

Payas sele teslim!

Hatay’ın Payas ilçesinde hafta sonu etkili olan yağmurun sele neden olması ile birçok mahalle selde hasar gördü.

Gündem   A+a-

 

    Can kaybının yaşanmadığı selde bazı evler zarar görürken, yollarda göçük meydana geldi. Kozludere Mahallesi’nde bir araç sel suları nedeniyle toprak içine gömüldü. Selde zarar gören bazı ev sahipleri, sürekli aramalarına rağmen büyükşehir yetkililerinin olaya çok geç müdahale ettiğini ve büyükşehirin hizmette sınıfta kaldığını söylediler. Vatandaşlar, büyükşehir yetkililerinin olaya çok geç müdahale etmesine tepki göstererek, isyan ettiler.

 

    Bekir Altan Vatandaşların Yardımına Koştu

 

    Sabaha karşı şiddetini artıran yağmur sonucu selden zarar gören yerleri ve vatandaşları tek tek ziyaret eden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, vatandaşların isteklerini dinleyerek, onlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Altan, olay yerine gerekli yardımların yapılması gerekli yerlere talimatlar verdi. Altan, su kesintisinden dolayı susuz kalan evlere su gönderilmesi için de yetkilileri harekete geçirdi. Vatandaşlar, Bekir Altan’ın kendilerine ilgi göstermesinden çok memnun olduklarını belirterek, Altan’a çok teşekkür ettiler.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
qwe 21 Temmuz 2014 Pazartesi
Payas'ın alt yapısı yok.4 aylık büyükşehir belediyesi suçlanıyor.Yıllardır belediye başkanı olan sayın Altan geliyor ve teşekkürlerle karşılanıyor.Bir gariplik var...pek anlamış değilim.Yerel yönetim niye var?Birilerini suçlamak için artık çok sebep var.Ne de olsa tüm yetki büyükşehir belediyesinin.
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet