Skip Navigation Links

Payas Belediye Spor Şampiyon

2014-2015 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme U-17 Kategorisi (C-D) Gurup birincilerinin oynadığı (PLAY-OFF) müsabakasında

Payas Belediye Spor Şampiyon

Spor   A+a-

İskenderun Dış sahasında İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübünü 2-1 mağlup eden Payas Belediye Spor, şampiyon oldu.
İskenderun Dış sahasında yapılan ve Hatay Bölgesi Hakemlerinden Mahmut Gülle, Ferdi Özkan ile Hasan Yüncüoğlu'nun yönettiği müsabakada, Payas Belediye Spor'u şampiyonluğa taşıyan golleri 5 ve 63. dakikalarda Mehmet Onur atarken, İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün tek sayısını 7. Dakikada Osman kaydetti. Mavi Beyazlı ekip Payas Belediye Spor, ilk karşılaşmada da rakibini 2-1 yenmişti. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübünden Cemal ile Bilal, Payas Belediye Spor'dan da Akın kırmızı kart gördüler.
Payas Belediye Spor Kulüp Başkanı Mehmet Ay, "Zorlu geçen bir maratonun ardından U-17 Kategorisi (C-D) gurubu şampiyonu olan takımımızın teknik heyet ve geleceğin tüm yıldız futbolcularını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.
Bu arada Antakya Çekmece sahasında yapılan müsabakada Hatay Spor, U-17 Kategorisi takımı güçlü rakibi Defne 2013 takımı ile 0-0 berabere kaldı. Daha önceki karşılaşmada rakibini yenen Defne 2013 Spor, (A-B) Gurubu şampiyonu oldu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet