Skip Navigation Links

Özel TEK Anadolu Lisesi’nden 2. Veli Buluşması

Farklı konsepti ile geçtiğimiz yıl eğitim-öğretime “merhaba” diyen Özel TEK Anadolu Lisesi 2. Veli Buluşmasını

Eğitim   A+a-

    İskenderun Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Düzenlenen buluşmaya Hafıza Teknikleri ve Kişisel Gelişim Uzmanı Ziya Baran’da katılarak “Başarıda Velinin Rolü” konulu bir seminer verdi.

     Dershane-Okul ikilisini kullanarak öğrencileri direk üniversiteye hazırlayan Özel TEK Anadolu Lisesi velileri ile İskenderun Belediye Kültür Merkezi’nde buluştu. Toplantıya Okul Müdürü Teoman ÖZDEMİR, Genel Koordinatör Eren ÖZÇELİK, Okul Müdür Yardımcısı Reşat DEMİRCAN, öğretmenler, veliler ve davetli misafirler katıldı. 2. Veli Buluşması’nda açılış konuşmasını Özel TEK Anadolu Lisesi Eğitim Koordinatörü Celal Demirtaş yaptı.

  

   Demirtaş, “Özel TEK Anadolu Lisesi üniversiteye hazırlayan bir okul olarak yola çıktı. Mutlak başarı sloganı ile öğrencilerimize güçlü kadromuz sayesinde en iyi eğitimi vermeyi planlıyor ve hedefliyoruz” diye konuştu. Demirtaş’ın ardından sahneye çıkan Hafıza Teknikleri ve Kişisel Gelişim Uzmanı Ziya Baran’da velilerin öğrencilerin başarısında önemli bir rol oynadıklarını dile getirdi. Öğrencilerin ev yaşantılarının önemine dikkat çeken Baran, hayatları boyunca bu değerlerin kullanılacağını belirtti. Baran, ayrıca yapmış olduğu hafıza şov ile de velilerden büyük alkış topladı. Düzenlenen seminer sonrası veliler, Özel TEK Anadolu Lisesi öğretmenleri ile bir araya gelerek, öğrencileri hakkında bilgiler aldılar.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet