Skip Navigation Links

Ömür Boyu Mutluluğa Açıkyol…

Mehmet Ali ve Gizem çifti Arsuz İlçesinde dillere destan bir düğün ile dünya evine girdiler.

Magazin   A+a-

    Ömür Boyu Mutluluğa Açıkyol…
 
   İskenderun Körfezi’nde gayrimenkul alım satım sektörünün tanınmış ve güvenilir isimlerinden Cevdet Açıkyol’un oğlu Mehmet Ali ve Nurlu ailesinin güzel kızı Gizem Nurlu, Hatay’ın Arsuz İlçesinde dillere destan bir düğün ile dünya evine girdiler.

    İskenderun’un tanınmış ailelerinden Açıkyol ailesinin yakışıklı oğlu Mehmet Ali ile Nurlu ailesinin güzel kızı Gizem bir ömür mutluluğa “Evet” dediler.

    Arsuz Gümüş Otel’de düzenlenen düğün töreninde bir dönemin siyasi rakipleri Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile İskenderun eski Belediye Başkanı Mete Aslan nikâh masasında bir araya geldiler.

    Siyasi Rakipler Bir Araya Geldiler

    Bölge siyaset ve iş dünyasından birçok isimin katıldığı düğün, uzun süre hafızalardan silinmeyecek nitelikteydi.

    Cevdet ve Semra Açıkyol ile Okkan ve İlham Nurlu ailelerinin davetlileri kapıda karşıladığı düğün töreninde davetliler şıklık yarışında gibiydiler.

    Yakışıklı damat Mehmet Ali Açıkyol ve gelin Gizem Nurlu güzelliği ile tüm dikkatleri üzerlerine çekerken, alkışlar eşliğinde salona giriş yaptılar.

     Dansları ile mutluluk pozları veren çiftin nikahını ise Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha kıydı. Nikah şahitliklerini ise İskenderun’da 3 dönem belediye başkanlığı yapan Mete Aslan ile kentin tanınmış doktorlarından Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tahsin Dönmez yaptı. Belediye Başkanı Culha’nın sorularına güçlü ses tonuyla cevap veren çift, bir ömür boyu mutluluğa da evet dediler. Öte yandan bir zamanların siyasi rakipleri olarak bilinen Mete Aslan ile Nazım Culha’da nikah masasında buluşmuş oldular. Oyun pistini bir an olsun boş bırakmayan çifti, davetliler de yalnız bırakmadılar.


 


Ömür Boyu Mutluluğa Açıkyol… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
nazım fan 1 Eylül 2014 Pazartesi
nazım bey yine halkçı kişiliği ile yemekli ve sosyetik bir düğünden nikah memurluğu yapmaktan kaçınmamış.nazım beyi sıradan vatandaşların da düğününde görmek isteriz. gökhan bey öve öve biteremediğiniz nazım bey e bir zahmet sorun icap etmediği düğünler hangileri, icap ettiği düğünler hangileri bağımsız bir gazeteciyseniz bu yazıyı da yayınlarsınız.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet