Skip Navigation Links

Oğuz OSGB İle İş Gücü ve Zaman Kaybı Yok!!!

İşletmelerin İş Güvenliği Kanunu’nun emrettiği yükümlülükleri yerine getirmeleri tam teşekküllü bir hastane

Sağlık   A+a-

bünyesinde uzun bir zaman ve iş gücü kaybına neden olurken, Oğuz OSGB’nin verdiği hizmetle tam donanımlı araçta Akciğer filmi, kan tahlili ve işitme testi işlemi kişi başına 10 dakika gibi kısa bir sürede yapılabiliyor..

   Oğuz OSGB İle İş Gücü ve Zaman Kaybı Yok!!!

İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren Oğuz Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (Oğuz OSGB), sanayi kuruluşları ve orta ölçekte firmalar ile İş Güvenliği Kanunu’nun emrettiği yükümlülükleri yerine getirmekle mükellef şirketlerde iş yerinde verdiği hizmetle büyük beğeni topluyor.

    İskenderun Anıl Otomotiv Servis çalışanlarının Akciğer filmi, kan tahlili ve işitme testlerini tam donanımlı aracında gerçekleştiren Oğuz Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (Oğuz OSGB), tecrübeli personeliyle hızlı ve kaliteli hizmet veriyor.

    İşletmelerde zaman ve işgücü kaybını önleyen sistemle hizmet veren Oğuz OSGB’nin sahibi Ahmet Oğuz, işlem sırası gelen personelin en kısa sürede muayenesi tamamlandıktan sonra işinin başına dönebildiğini söyledi. Ahmet Oğuz, Akciğer filmi, kan tahlili ve işitme testi muayenelerinin en doğru, kaliteli ve hızlı bir şekilde yapıldığına dikkat çekerken, hizmet yelpazelerinin geniş olduğuna da vurgu yaptı.

 

    Kişi başına 10 dakika gibi kısa bir sürede işlemleri tamamlanan çalışanların zaman ve işgücü kaybı olmaksızın muayenelerinin tamamlanmasını büyük bir hizmet olarak değerlendiren Anıl Otomotiv Servis Müdürü Ahmet Kaşıkçı, “Daha önce çalışanlarımızı tam teşekküllü hastaneye gönderiyorduk. Akciğer filmi, kan tahlili ve işitme testi gibi yasanın emrettiği yükümlülükleri yerine getirmemiz ciddi anlamda zaman ve iş gücü kaybına neden oluyordu. Oğuz OSGB’nin verdiği hizmetle işyerinde maksimum 10 dakika gibi kısa bir sürede çalışanın muayenesi yapılıyor ve iş gücü ve zaman kaybı da bu şekilde önleniyor” diyerek Oğuz OSGB sahibi Ahmet Oğuz’a hizmet kalitelerinden dolayı teşekkür etti.

 


Oğuz OSGB İle İş Gücü ve Zaman Kaybı Yok!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet