Skip Navigation Links

ÖĞRETMENLER BÜYÜLEDİ!

Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal'ın sponsorluğunda 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla muhteşem bir konser veren İSMEM Musiki Korosu; BÜ

Eğitim   A+a-

 İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan İSMEM Musiki Korosu, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Mustafa Kemal Yazıcı Konservatuarında konuklara unutulmaz müzik ziyafeti verdi. Bu konserin gerçekleşmesinde katkı sunan Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal ise takdir gördü.

Konser öncesi konuşan İskenderun İlçe Milli Eğitim Musiki Korosu Başkanı Müzik Öğretmeni Ayhan Raşa ise kurulan koronun Türkiye’de ilk kez bir ilçede kurulan ilk koro olduğuna vurgu yaptı. Bu konserle 3. kez sahne aldıklarını belirtti. Raşa, eğitimin sadece dört duvar arasında değil, her yerde olduğunun altını çizdi. Mustafa Kemal Yazıcı Konservatuarında İSMEM Musiki Korosu tarafından verilen konsere; İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, belediye meclis üyeleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı. İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, 43 öğretmenden oluşan İSMEM Musiki Korosu, konukları yine mest etti. Öğretmenler Günü’nde muhteşem yorumları ve ortaya koydukları performans ile göz dolduran İSMEM Musiki Korosu’nun seslendirdiği türküler davetliler ile birlikte büyük bir coşku içerisinde seslendirildi ve konser sonunda uzun süre alkış aldı. Konserde ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, bu konserin gerçekleşmesinde katkı sunan Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’a katkılarından dolayı teşekkür edip, plaket takdim etti. Hatice Okur ise, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven’e çiçek takdim etti. Müziğe doyan davetliler, konser sonunda Musiki Korusunu ayakta alkışladı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet