Skip Navigation Links

O Potansiyel Gelirse Başarılı Oluruz

Körfez İskenderun Spor Kulüp Yönetim ve Futbolcuları Ağırlayan Kaymakam Özyiğit; “O Potansiyel Gelirse Başarılı Oluruz”dedi

Spor   A+a-

 

    Körfez İskenderun Spor yönetim ve futbolcuları İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’i ziyaret ettiler. Futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Hasan Özyiğit, İskenderun halkına Körfez İskenderun Spor’a destek vermeye davet etti.

    Kaymakam Özyiğit’e Forma Hediye Edildi

    İskenderun Kaymakamlığı toplantı salonunda ağırlanan Körfez İskenderun Spor Kulüp Başkanı Kazım Aydın, Kaymakam Hasan Özyiğit’e 31 numaralı Körfez İskenderun Spor forması hediye etti. İskenderun’un üst düzey bir kapasiteye hâkim olduğunu belirtip önemli olanın bu kapasiteyi oluşturan değerleri bir araya getirmek olduğunu kaydeden Kaymakam H. Hasan Özyiğit; “İnşallah yeni sezona galibiyet ile başlayacağız. Geçen sezon son 6 – 7 maçtaki atmosfer çok önemliydi. Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm kamu ve kuruluş temsilcileri yanımızda yer aldılar. Ve sonuç itibari ile çok ciddi bir performans gösterdik. O performansımızı sene başından bu yana göstermiş olsaydık şampiyon olurduk. İnşallah o potansiyeli tekrardan bir araya getirebiliriz. O potansiyeli getirebilirsek başarı zaten gelecektir” dedi. Körfez İskenderun Spor Kulüp takım oyuncuları ile birer birer selamlaşan Kaymakam Özyiğit, Kulüp Başkanı Kazım Aydın ile Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu’na başarılı bir sezon temennisinde bulundu.

 


O Potansiyel Gelirse Başarılı Oluruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet