Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nursan’a Büyük Onur..

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ve beraberindeki heyetten vergi rekortmeni ödülünü alan Nursan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı

Nursan’a Büyük Onur.. Web
TV

Ekonomi   A+a-

İlyas Keleş “Başka Türkiye yok! Daha çok kazanıp daha çok vergi vermek istiyoruz” dedi.

Nursan’a Büyük Onur..

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ve beraberindeki heyetin kurum ve kuruluşlara ziyaretleri devam ederken, mükellefi yerinde ziyaret edip, duygularını, beklentilerini almak ve sorunlarını dinlemek yöntemi büyük takdir topladı.

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ve beraberindeki heyetin Nursan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş’i ziyareti ise farklı anlamlarla doluydu.

Üretim, ihracat ve vergide rekorlar kıran Türkiye’nin saygın sanayi tesislerini bünyesinde barındıran Nursan Şirketler Grubu ziyaretinde karşılıklı mesajlar verildi ve “başka Türkiye yok!” diyen İlyas Keleş’in şahsında Nursan Şirketler Grubu’na Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol’dan övgü vardı.

Mükellefleri ödül törenlerinde ağırlamak ve onure etmek yerine bizzat ziyaret etmeyi tercih ettiklerini belirten Nazmi Erol, mükelleflerin sıkıntıları ve beklentilerin dinlerken karşılıklı istişarede bulunmanın önemine dikkat çekti.

Erol ziyarette bir buket çiçekle birlikte Vergi Rekortmeni plaketini İlyas Keleş’e verirken, ziyarette hazır bulunan Nursan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Keleş ve Sabri Keleş ile Muhasebe Müdürü Halil Şen’in gözlerinde gurur ve mutluluk vardı.

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, İskenderun, Payas ve Dörtyol bölgesinde 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 14.5 artış olduğunu belirterek, tahsilatta da yüzde 7 gibi bir artış söz konusu olduğuna dikkat çekti ve Hatay’ın vergi gelirinde Türkiye’nin 9’ncu ili olduğuna vurgu yaptı.

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol’dan Hatay’ın ve Türkiye’nin vergi tablosuna yönelik verdiği bilgilerden umutlandığını belirten Nursan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş, Ortadoğu’da barış ortamının sağlanması ve bu ülkelere ihracatın başlaması dileklerini ileterek şöyle konuştu: Ortadoğu’da bir barış havası eserse ihracat konusunda en şanslı illerden birisi Hatay olur. İhracat daraldıkça sıkıntımız oluyor. Daha çok kazanıp daha çok vergi vermek istiyoruz. Başka Türkiye yok.” Dedi.

 

Nursan’a Büyük Onur..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş