Skip Navigation Links

MMK Türkiye Şampiyonu Dilovası..

Türkiye’de iki ayrı yatırımıyla en büyük yabancı yatırımcı ünvanını elinde bulunduran MMK,

Spor   A+a-

sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl yaptığı sportif etkinliklerini bu yılda sürdürdü.

   MMK Dilovası ile MMK Dörtyol tesislerinde düzenlenen futbol turnuvalarının şampiyonları, MMK Türkiye kupası için İskenderun’da karşılaştı.

   Nefes kesen karşılaşmayı geçtiğimiz günlerde MMK’nın Türkiye yatırımlarından sorumlu yönetim kurulu üyeliği görevine getirildiği öğrenilen eski genel müdür Vitaly Galkin ve Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül de izledi.

 

   MMK Dilovası’nın karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren baskın oynadığı, ataklarla MMK Dörtyol ekibini bunalttığı şampiyonlar mücadelesinde, adeta gol yağmuru vardı.

    İlk yarı sonucu 5-3 MMK Dilovası’nın üstünlüğüyle sona eren karşılaşmada ikinci yarıdaki tempo ise taraftarda coşkuyu ikiye katladı.

    9-4 gibi ezici bir üstünlükle MMK Dörtyol şampiyonunu yenen MMK Dilovası’nın bitiş düdüğünün ardından yaşadığı coşku kameralara yansıdı.

    MMK Türkiye kupasının ikincisi Dörtyol ekibinin kupasını Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül verirken, Şampiyonlar şampiyonu MMK Dilovası’nın kupasını ise MMK Yönetim Kurulu Üyesi Vitaly Galkin verdi.

   Kupa ve madalyaların sahiplerine verilmesinin ardından ise taraftar, futbolcu ve protokol üyelerine pide ziyafeti verildi.

 

 

MMK Türkiye Şampiyonu Dilovası..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet