Skip Navigation Links

İstismar Bu kez Videoda !!! Hadi Bunu da Açıklayın ...

Ali İsmail Korkmaz, Ahmet Atakan ve Abdullah Cömert için bestelenen,

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

Ali İsmail Korkmaz, Ahmet Atakan ve Abdullah Cömert için bestelenen,
“KANADIM. - UNUTURSAK ÖLECEKLER” belgeselindeki ağıdı Arapça seslendiriyor
Herşey kurgu ve sahte !
Videoda açık ve net bir ifadeyle takmış gibi, zaman ayırmış, amacımız görüntü, adam takmış çekmiş ve kıymet vermiş gibi olacak zaten diyor !!!
Herşey kurgu, yıllardır aşağıladığı sosyal demokrat ve Atatürk aşığı CHP tabanını etkilemeye, tavlamaya yönelik istismar hareketi !!!
Videoda herşey açık ve net !
Açıklama yapmak, suçu başkasına yüklemek şansı hiç yok !!!
Anormal olan ise müflis tüccarın komik duruma düşüren Hatay'da varlığı ve yokluğu bir Adalet Partisi adayını transfer etmesi, Gökhan Zan'a yapılan kumpas !...
Müflis tüccarın tefeciye düşüş hikayesi...
Yağmur tarla hikayesi ve Ali İsmail Korkmaz, Ahmet Atakan ve Abdullah Cömert için bestelenen, “KANADIM. - UNUTURSAK ÖLECEKLER” belgeselindeki yürekleri dağlayan sözlerle dolu ağıdı, Arapça okurkenki ruhsuzluk, samimiyetsizlik ve komedi !
Güler misin ağlar mısın ?!
Takmış gibi görünecek, adam zaman ayırmış Vs...
Video çok açık ve net !
Samimiyetsiz, net !...
CHP tabanına ağız dolusu aşağılamalarla geçen 10 yılın sonunda, yeni dönem için sahte de olsa gönül alma (!) istismar ve suistimali !!!
Ne CHP için ne de Hatay halkı için, makam ve mevkinin, gücün korunması aile şatafatı ve aile saadeti için her yol mübah !
Yedik mi?
Tabiki hayır ...
Yersen, diyor Zat-ı Şahaneleri Lütfü Aga !
Gerekirse her türlü suistimale hazır bu durumda, Gezi olayları döneminde hayatını kaybeden yiğit evlatlarımız Ali İsmail Korkmaz, Ahmet Atakan ve Abdullah Cömert için bestelenen, “KANADIM. - UNUTURSAK ÖLECEKLER” belgeselindeki ağdı Arapça okurken bile ruhsuz, kulaklık formalite, herşey kurgu !
Yine yakalandın Lütfü Savaş...
10 yıldır aşağılamaktan yorulmadığın, hiç sevmediğin bir toplumun oyunu alabilmek için yeni oyunlar kurgulamaya devam et sen !
Yemedik, yemiyoruz, yemeyeceğiz !!!
Sadece Arsuz, Samandağ, Defne değil;
Belen, İskenderun, Payas, Dötyol ve Erzin ...
Hele hele ki, senin yüzünden DertYol olmuş Dörtyol'un sana ne yanıt vereceğini de göreceksin !
Çukur, çamur ve çöp hikayene bir de Arap Alevi toplumunun hassasiyetlerini, acılarını, değerlerini de istismar etmeye başladıysan eğer, gidişine şurda bir kaç gün kaldı bavulunu toplamaya başla !
Müflis tüccarın tefeciye düşüş hikayesine benzer bu durum, bir de yağmur tarla hikayesine !
Umutsuzluğa kapıldığın, uykusuz geçirdiğin her gecenin ardından yeni kurgular, istismar senaryoları, çapsız aday transferleri, kumpas ve itibar suikastlerine başvurmaya devam ediyorsan, bitmişsin be Lütfü Savaş...
10 yıldır sırt çevirdiğin, dalga geçtiğin, hizmet götürmediğin, çamura, çukura, foseptiğe, çöpe, sinek istilasına, susuzluğa mahkum ettiğin, her fırsatta aşağıladığın sosyal demokrat Atatürk aşığı Alevi toplumu sana gerekli dersi verecektir buna da eminim !
Sen yine de istismar işlerine devam et, bu halk gerçeği yine görecek ve sana prim vermeyecek !
 
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet