Skip Navigation Links

Yaşasın CHP'de Yeni Dönem !!!

CHP'nin Çiçeği Burnunda Genel Başkanı Özgür Özel ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ziyaretleri bir çok yeni atağı da ortaya koydu.

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

 Yaşasın CHP'de Yeni Dönem !!!
 
Siyasetin ısınmaya başladığı son günlerde, CHP'nin Çiçeği Burnunda Genel Başkanı Özgür Özel ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ziyaretleri bir çok yeni atağı da ortaya koydu.
 
Dün, Dündür !
Bugün de Bugün ...
 
Kral öldü yaşasın yeni kral Vs...
 
Ölümüne senleyiz diye Kılıçdaroğlu'na methiyeler düzenlerin, hafta sonu CHP Lideri Özgür Özel ve İstanbul BB Ekrem İmamoğlu'na yakın olmak ve beraber fotoğraf çekilme çabaları, güler misin ağlar mısın dedirtti !
 
Ey siyaset, sen nelere kadirsin !
 
Zaten hep derim ya;
Siyasette Ebedi Dostluk ve Ebedi Düşmanlık Mümkün Değildir diye ...
 
Temennim şudur ki,
 
Yağmur neredeyse tarlayı oraya taşıyanlar döneminin kapandığı, çıkarcı, taklacı, yalancı, her devrin adamlarının dışlandığı ve lyepyeni isimlerden oluşacak bir kadroyla CHP'nin oy oranını yükselterek partiye küsen tabanını yeniden toparlamasıdır !
 
Etik kurallar ve vefa sözcüklerinin yerini bulduğu, liyakat, hak, hukuk ve adalet terimlerinin içinin doldurulması beklentim o kadar büyük ki, önümüzdeki seçimlerde yine çapsız adaylarla yola çıkılması yeni bir hayal kırıklığına sebep olacaktır !
 
Yıllardır söylediğini, dillendirdiğini hayata geçirme ve yapma zamanı !
 
Hak, hukuk, adalet ve liyakat sözcüklerinin önümüzdeki yerel seçimlerde gerek belediye başkan adayları ve gerekse de meclis üyesi adaylarının belirlenmesi sürecinde temel kurallar dizisi olarak değerlendirilmelidir !
 
CHP, Hatay'da Lütfü Savaş'ı yeniden aday gösterir mi bilmem ama AK Parti'nin de buna göre tedbir alıp almadığını da merak etmiyor değilim !
 
Bana necilik ne getirir, ne götürür hepimiz iyi biliyoruz !
 
Depremlerde ağır bedeller ödemiş Hatay'ın yeniden ayağa kalkması için mevcut belediye başkanlarının yaptıkları, yapamadıklarını inceleyecek tarafsız bir ekip kurularak aday belirleme sürecinde değerlendirmeye alınmalıdır !
 
Temennim şudur ki;
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi, milli politikalara dönüş yapmalı, partinin kuruluş felsefesi ve ilkelerine sadık kalmalıdır !
 
Gereksiz sağ transfer adaylar yerine, parti içerisindeki toplumun her kesiminden oy alabilecek öz evlatlara dönüş mutlaka olmalıdır !
 
Hani bir kaç yıl önce HBB Başkanı Lütfü Savaş'a büyükşehir belediyesi üst yönetiminde CHP'li isimlere neden yer vermediği sorulduğunda,
CHP'de iyi yetişmiş, bilgili ve becerikli birini bulamadığını belirtmiş, vardı da biz mi almadık diyerek canlı yayında yaptığı gafın farkında olmakla birlikte gülücükler atmıştı !!!
 
Bu aşağılayıcı sözleri kulaklarıyla duyan binlerce çok iyi yetişmiş, bilgili, birikimli ve donanımlı CHP'nin evlatlarından bir tek cümle eleştiri veya itiraz gelmemesi parti içerisindeki dikta hareketinden çekindikleri yorumlarına neden olmuştu !
 
İşte bu nedendendir ki;
 
CHP, yeni dönemde adaylarını belirlerken çok dikkat etmeli, toplumun her kesimini kucaklayan, yalan söylemeyen, televizyonlarda boş laflar eden değil hizmet üreten isimlere yönelmelidir !!!
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (2) adet yorum var.
Nilüfer Bulut 13 Kasım 2023 Pazartesi
Çok yazık
Nilüfer Bulut 13 Kasım 2023 Pazartesi
Çok yazık
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet