Skip Navigation Links

Vitamin Gibi Adam…

Vitamin gibi…

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

Sadece toprağı canlandıran, ürünleri bereketlendiren bir marka değil, hayatı boyunca toplumsal her konuda destek vermiş adam gibi adamın adıdır Yaşar Niziplioğlu…
Bildiğimiz, medyaya yansıyan birkaç hayır işi bile yeterli !
Ya bilmediklerimiz?
Allahım emsallerini çoğaltsın Yaşar Niziplioğlu…
Vitamin Gübre Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Niziplioğlu, gerçekten de hayır işlerini yaparken gizli tutuyor, duyulmasını istemiyor.
Sağ ilen verdiğini sol el bilmemeli, yetere ki memleketimde bir sorunun çözümüne katkı sunmak nasib olsun diye çalışan örnek işinsanımız Yaşar Niziplioğlu, deprem felaketinin ardından 10 milyon lira bağış yaparak örnek olmuştu.
Personeli için Osmaniye OSB’de yaptırdığı prefabrik yapılarda kendisi için de bir yaptırıp çalışanlarıyla aynı kaderi paylaştı.
Aynı sofraya oturduğu personeli ve ailelerini ‘Ailesi’ bilip tüm zorlukları aşmak için beraber hareket etti, aylarca memleketini, işletmesini, mağdur insanları terketmedi.
Allah emsallerini çoğaltsın…
Arsuz Kaymakamlığı sosyal medya hesaplarından paylaşınca haberdar oldum ve tebrik etmek için Yaşar Niziplioğlu’nu aradım.
Okulu kıymetli eşi Çiğdem Niziplioğlu adına yaptırarak kadınların, annelerin eğitime verdiği öneme de atıfta bulunmuş…
Kız çocukları daha çok okusun, okulun bahçesinde gönüllerince coşsun…
Oldukça mütevazı bir şekilde bir okul yaptırarak mütevazı bir destekte bulunmak nasip oldu, lütfen bunu haber olarak kullanmayın diye de rica etti Yaşar Niziplioğlu…
Halbuki haberi hazırlamış ve 8. Gün Haber’de yayına vereli birkaç dakika olmuştu bile…
Tevazu, devlete ve millete bağlılık budur işte !
Zirai gübre sektöründe vitamin markasıyla toprağı coşturan, ürünlerin bereketlenmesi için çalışan Vitamin Gübre gibi, toplumsal her sorunun çözümünde yaptığı her katkıyı gönül zenginliğiyle paylaşan ender insanlarımızdan Yaşar Niziplioğlu,
İyi ki varsın …
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet