Skip Navigation Links

Ortak Akıl ‘Uğur Feriz’ Der mi?

İskenderun’da seçim çalışmalarına hız verildi…

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

 Bir çok isim kendini ifade edebilmek, memleketine sunacağı katkıları ifade etmek adına ziyaretler yapıyor.
Yakından izlediğim isimlerden birisi ise Doktor Uğur Feriz..
Çok iyi tanıdığım isimlerden birisi…
Gençliği, üniversite yılları ülkücü hareketin içinde geçmiş, Dişhekimliği mesleğindeki başarısının ardından AK Parti İskenderun ilçe başkanlığı görevini de hakkıyla yapmış bir isim!
Bölge siyasetinde dengelerin hesabını yaptığınız da, ne tek başına AK Parti, ne CHP ve ne de MHP seçimi göğüsleyecek tabana sahip değil!
Kıyısından köşesinden de olmayacak !
Oldukça geçişken bir seçmen profili söz konusu…
Adayın ön plana çıkacağı, ideolojilerin bir kenara bırakılacağı bir seçim bekliyor bizleri.
Toplumun her kesiminde karşılığı olduğunu bildiğim Uğur Feriz, belediye başkanlığı yarışında avantajlı birkaç isimden birisi…
Desteklerini ifade eden bir çok ismin farklı kesimlere mensup olduğunu bildiğim için genel itibariyle Uğur Feriz ismi soldan da ülkücü tabandan da ciddi anlamda destek bulacaktır.
İskenderun gibi kozmopolit bir yapıda ‘sen-ben yok! Biz varız’ düsturunu en iyi harmanlayan, toplumun tüm kesimlerini geçmişten bugüne kucakladığını bildiğim Uğur Feriz, belediye başkanlığı yarışını kazanabilecek potansiyelde ilk 3 kişiden birisi.
Ortak aklı hakim kıldığınız takdirde, bölgedeki dengeleri gözettiğiniz, siyasi analizleri tarafsız objektif kriterlere göre yaptığınız sürece Uğur Feriz ismi ön plana çıkacaktır.
Sosyal medyadaki ziyaret programını takip ederken, Doktor Uğur Feriz’in bölgedeki her yapıyla ilişkilerinin çok iyi noktada olduğunu görmek mümkün.
İskenderun’un barışa, huzura, kalkınmaya, projelere ve geleceğe güvenle bakmaya ihtiyacı varsa eğer, toplumun tüm kesimlerini samimiyetle kucaklayacak isimler üzerinde uzlaşmanın faydalı olacağını düşünüyorum.
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
ramazan bayrami 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet