Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

FETÖ PDY’ye Millet Darbesi !!!

Meydanları boş bırakmayın.. Hainlere fırsat vermeyin..

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

Türkiye Cumhuriyeti Devleti 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi en karanlık günlerinde birini yaşarken, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yapılanmış darbe kalkışması gerçekleştiren FETÖ PDY Terör Örgütü üyesi, meydanları, caddeleri dolduran milyonların karşısında neye uğradığını şaşırdı, bozguna uğradı ve ihanet hareketi püskürtüldü.
Tehlike geçmiş değil.. Bu nedenle meydanları ve caddeleri boş bırakmamak gerekiyor..  Darbe kalkışması sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere bir çok devlet kurumunda yapılan operasyonlar sonucu yüzlerce kişi önce gözaltına alındı ve tutuklandı. Ve hala darbe kalkışmasının artçı etkileri cılız da olsa kendini gösterirken, milletin ülkenin dört bir yanında uyanık olması ve meydanları boş bırakmaması gerekiyor.
Sosyal medyada yaratılan bilgi kirliliği ve kışkırtmalara itibar edilmemesi ve halkın er ve erbaşları öldürdüğü veya boğazını kestiği iddiaları gibi, Türk Milletiyle Devletin Şerefli Ordusu başta olmak üzere kurumlarıyla  karşı karşıya getirecek provakatif hareketlere itibar edilmemesi çok önemli.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının; Dini, dili ve ırkı ne olursa olsun, milyonların doldurduğu meydanlarda, caddelerde, havalimanlarında gösterdikleri direniş, darbe kalkışmasının boşa çıkarılmasında en büyük etkenlerden birisi olmuştur.
Dış destekli oldukları her hallerinden belli; FETÖ PDY Terör Örgütü mensuplarının ve işbirlikçilerinin devletin kurumlarındaki tüm uzantılarının etkisiz hale getirilmesi işlemi kararlılıkla sürdürülürken, halk arasında farklı algılar yaratmak amacında oldukları bariz anlaşılan şer odaklarının hiçbir girişimi veya kalkışması milletin koyduğu muhteşem iradesiyle engellenmiş ve engellenmeye de devam edecektir.
Türk Milleti; Darbe kalkışması sırasında, “Tatbikata veya ülkeyi tehdit eden bir göreve” şeklinde çıkarıldıkları anlaşılan bu milletin evladı er ve erbaş gibi vatani görevini yapan emir kulu evlatlarına merhametle yaklaşmalı, onlara emir veren üstlerinden hukuk önünde en sert şekilde hesap sormalıdır. 
Bir askerin kafası kesilmek suretiyle vahşice öldürüldüğü iddiaları yalanı sosyal medyada bolca pompalanmak suretiyle, milleti bölmek ve birbirine düşürmek gayretleri boşa çıkarılmıştır.
Demokrasiden, Cumhuriyetten, Atatürk ilke ve inkılaplarından, vatanın bölünmez bütünlüğü ve hukukun üstünlüğü ilkesinden taviz vermeyeceği 15 Temmuz Cuma akşamından bu yana gösterdiği  onurlu ve şerefli tavırla ortaya koyan Türk Milleti, darbecilerin ilk kalkışması ve eğer olursa da diğer kalkışmalarında en sert yanıtı vermiş ve vermeye de devam edecektir. 
 
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar